Smartlappen Zingen

Bij de Smartlappen workshop worden de deelnemers onder begeleiding van een ervaren accordeonist of orkestband ingewijd in wat er komt kijken bij het zingen van smartlappen. Het vibrato van Koos Alberts, De jubel van de Zangeres zonder Naam en de snik van André Hazes komen allemaal aan bod. Per lied wordt een techniek aangeleerd en de bijbehorende emotie uitvergroot. Ondertussen wordt er een prachtig levenslied twee-stemmig ingestudeerd.

Zeer geschikt als:

  1. Uitje met vrienden
  2. Teambuildingsactiviteit
  3. Leuke nieuwe ervaring

Deze leuke en laagdrempelige workshop is aan te raden als start voor een (informeel) avondprogramma. Samen smartlappen zingen zorgt gegarandeerd voor de juiste sfeer!

smartlappen zingen

  • Tot 500

  • Samenwerking

  • 30-60 min

  • In overleg

workshop smartlappen


Verdere toelichting over de smartlappen workshop

Bij de Smartlappen workshop betreed je een betoverende muzikale wereld onder begeleiding van een ervaren accordeonist of een opzwepende orkestband. Dit is de ultieme gelegenheid om je stembanden te laten schitteren en je emoties door middel van muziek te uiten.

Deze workshop biedt de perfecte gelegenheid om je avondprogramma te starten. Of je nu een groep vrienden hebt verzameld voor een gezellige avond uit of op zoek bent naar een informele en leuke activiteit voor een bedrijfsbijeenkomst, Smartlappen Zingen past perfect. Het is een ideale manier om de sfeer te zetten voor de rest van je avond en om samen met anderen plezier te hebben.

De workshop draait om het ontdekken van de kunst van het smartlappen zingen en terwijl je dit muzikale avontuur beleeft, word je uitgenodigd om samen met andere deelnemers een prachtig levenslied in te studeren. Dit betekent dat je niet alleen deelneemt aan een collectieve muzikale ervaring, maar ook de kans krijgt om harmonieën te creëren en een diepere verbinding met je medezangers tot stand te brengen.

workshop smartlappen zingen

Toegankelijkheid smartlappen workshop

Onze workshop is niet alleen leuk, maar ook toegankelijk. Dat betekent dat iedereen, ongeacht je zangervaring of muzikale achtergrond, van harte welkom is om deel te nemen. Het draait allemaal om het creëren van een inclusieve en gastvrije omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde zanger bent of nog nooit een noot hebt gezongen – bij ons gaat het om het plezier van het samen zingen en genieten van de muziek.

Kortom, Smartlappen Zingen is niet zomaar een workshop. Het is een reis vol muziek, emotie, gemeenschap en plezier. Dus, stap aan boord van deze muzikale reis en ontdek hoe jij je innerlijke smartlappenstem kunt laten stralen! 🎤🎶💃🕺