Een cadeautje voor de ziel

Zingen maakt je gelukkig. Ongecompliceerde oude Soulmuziek over het algemeen ook. Een gouden combinatie van die twee is dan ook Soulsinging. In een veilige en ongedwongen sfeer zet onze trainer (conservatorium geschoold), zonder dat ze er eigenlijk erg in hebben, de deelnemers aan het zingen.

Soulful en verbindend

Aan de hand van een reeks van hilarisch zang-, uitspraak-, presentatie, en timingoefeningen ontstaat er onder de enthousiaste leiding van de trainer zowaar een swingend Soulkoor. GET DOWN!!

Presentatie en authenticiteit komen ook op speelse wijze aan bod tijdens deze swingende workshop. Omdat onze trainer zelf een uitstekend zangeres is en hier en daar compleet uit haar dak gaat, stijgt de energie in de groep al snel tot een swingend hoogtepunt en kan er na afloop van de workshop eigenlijk alleen nog door gefeest worden. Maar deze workshop inzetten als energizer in de ochtend werkt ook heel goed. Iedereen start de dag los, energiek, en de creativiteit kan stromen.

Onze trainer kan ook teksten op maat schrijven. Deze tekst wordt er dan aan het einde van de workshop ingegooid, of onze trainer studeert het lied, compleet met een presentatie, samen met de groep in en voert het uit tijdens het seminar/jubileum/feest. Er zijn veel invullingen mogelijk, dus het is raadzaam om telefonisch contact met ons op te nemen voor inspiratie en oplosssingen.

Wanneer is Soulsinging geschikt?

Als unieke manier om een kleine of grote groep mensen uit het hoofd te krijgen en zich verbonden met elkaar te laten voelen.

Monika de Waal

“Mijn klant en ik, we hebben weer genoten van de inspirerende aanwezigheid en sturing van Mariecke Lepeltak.Alle initiële aarzeling en scepsis is na een uur volstrekt verdwenen,zingen, zingen en swingen.En de directeuren van deze klant staan gedrieën de baspartij van Fire swingend vorm te geven.Aanrader voor iedere organisatie waar het nodig is om uit het hoofd en denken weer eens naar het hart en passie gaan!”

Monika de WaalUnique Sources

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351