Pazjanka Orkestra

Het kernrepertoire van Pazjanka Orkestra bestaat uit wereld muziek, maar ze hebben een enorme variëteit aan Nederland klassiekers, Franse chansons, Ierse ballades en Zuid-Amerikaans samba’s. Ze spelen met viool, accordeon, gitaar, contrabas, percussie, gitaren, klarinet, fluit en saxofoon. En maken ook gebruik van minder bekende instrumenten zoals de charango of banzura.

Pazjanka Orkestra speelt graag samen met De Hartelijke Dames. Zij koesteren mooie herinneringen aan hun gezamenlijke optredens voor een vrolijke familie op de Thuner See in Zwitserland en op het trouwfeest van een miljonair in Mumbai. Pazjanka’s grote kracht is het akoestisch spelen, dat goed past als sfeermaker bij zakelijke evenementen. Daarnaast spelen zij ook veel op feesten, waar zij de mensen aan het dansen krijgen met swingende wereld muziek.

Bekijk hier vast een compilatie.

“Uitstekend volume aangepast aan de omgeving. Professionele alleskunners. Geweldig om meegemaakt te hebben. In’t klein veel sfeer maken. Subtiel. Nadrukkelijk aanwezig en toch niet opdringerig.”

Rien StrootmanDirecteur Onderwijs & Identiteit bij PCPO Hoeksche Waard
World Music More Balls Than Most

  • 30-240 min

  • Onbeperkt

  • Vanaf €850

  • Samenwerking

wereld-muziek-acts-voor-bedrijven