Samba Guerilla

In de Samba Guerilla Workshop komt een slagwerkgroep onaangekondigd de zaal binnenlopen. Midden tussen de gasten, creeren zij met hun aanstekelijke ritmes en diepe trommelgeluid een feestelijke en dynamische sfeer. Plotseling wordt een nietsvermoedende gast een percussie instrument aangeboden. Wie zin heeft doet mee!

Jamsessie met Samba Guerilla

Terwijl de slagwerkgroep doorspeelt neemt de dirigent de aanwezigen mee in de ritmes van de samba muziek. Binnen enkele minuten ontstaat er een swingende jamsessie. Muzikale vragen en antwoorden vliegen over en weer in een ritmische dialoog tussen deelnemers en muzikanten. Iedereen voelt zich onderdeel van een swingend Samba Orkest. Deze workshop kan goed ingezet worden als muzikale energizer voor bedrijfsfeesten en andere zakelijke bijeenkomsten.

Samba guerrilla Workshop More Balls Than Most

  • Onbeperkt

  • Samenwerking

  • 15-45 min

  • In overleg

Samba Band More Balls Than Most

“De Samba Guerrilla-act sloot erg goed aan bij de themadag ‘samenwerken’ die wij organiseerden voor een van onze klanten. Gewapend met diverse handinstrumenten vormden de groepen samen een ritmesectie. Een swingend en vrolijk begin van het programma.”