Hybride teambuilding events

Het ziet er naar uit dat we na de zomer weer live bij elkaar mogen gaan komen. In ieder geval met de 1,5 meter in acht nemend en wie weet zelfs weer zoals ‘vroeger’. Maar zeker weten we dit pas in augustus/september. Gelukkig heeft More Balls Than Most een breed scala aan Teambuilding activiteiten die met de gestelde social distance uitgevoerd kunnen worden. En ook een aantal Teambuilding spellen die Hybride mogelijk zijn; bijeenkomsten die mensen zowel live als digitaal kunnen bijwonen.

Wanneer kunnen hybride teambuilding events een uitkomst bieden?

  • Voor het bijwonen van een event vanaf verschillende locaties; nationaal of internationaal;
  • Wanneer we nog niet live met grote groepen bij elkaar mogen komen;
  • Als niet alle gasten live aanwezig willen of kunnen zijn.

Bekijk ons aanbod aan hybride teambuilding events in het onderstaande schema.  Elk spel is geschikt om op een veilige afstand met je collega’s te doen.

Advies of Boeking?

1,5 meter teambuilding

More Balls Than Most heeft verschillende Hybride Teambuilding mogelijkheden. Deze zijn speciaal ontworpen voor teams die zich niet volledig fysiek op dezelfde locatie bevinden. Door het geven van verschillende rollen aan de teamleden blijft iedereen betrokken en is samenwerking essentieel. Zo zijn deze activiteiten een geweldige manier voor het creëren van verbinding, het stimuleren van de samenwerking en vooral ook om samen plezier te maken.

Hieronder staat een greep uit het aanbod. Interesse? Neem dan gerust contact op voor op maat advies.