Vitaliteitsspel One Minute Fit

One Minute Fit is een beleving. Het vitaliteitsspel bestaat uit diverse series van op maat gemaakte oefeningen tijdens online meetings. De oefeningen zijn gebaseerd op de Authentieke Pilates methode, Martial Arts, Yoga, Tabata, HIIT en andere fitness elementen. Met deze oefeningen merk je snel dat je fitter wordt.

Wat is het vitaliteitsspel : One Minute Fit

Deze vitaliteitsspel oefeningen zijn voor iedereen te doen en juist heel goed op de werkplek te implementeren. Er is een serie voor staan, zitten en zelfs liggend. Je kan zelf bepalen hoe snel je wil gaan en kan makkelijk je grenzen bepalen. Het is een makkelijke manier om tussendoor toch te kunnen bewegen.

Resultaten vitaliteitsspel

Het uitvoeren van de One Minute Fit oefeningen brengt energie, flexibiliteit, plezier maar ook ontspanning en rust. Kracht, rekken en strekken, ademhaling en controle over de bewegingen komen allemaal aan bod. Je zal je fitter, frisser, energieker en blijer voelen na een set One Minute Fit. Vooral in de tijd dat je vaak thuis bent en lang stil zit is een beetje beweging wel belangrijk. One Minute Fit is daarom heel handig omdat het weinig tijd kost maar je toch wel nog beweging hebt. Ook is het even een lekker momentje om je gedachtes van je werk/school te zetten. Hierna heb je weer meer energie om te werk te gaan en zal je gemotiveerder zijn.

Dit vitaliteitsspel is perfect toe te passen tijdens Online congressen, lange vergaderingen, team meetings of hoorcolleges. Hierbij kan je je collega’s vragen om mee te doen, wat ook nog eens een leuke team activiteit is.

Vitaliteitsspel: One Minute Fit
Vitaliteitsspel: One Minute Fit