Teambuilding voor bedrijven

Wij bieden vele workshops met teambuilding voor bedrijven. Van workshops voor kleine groepen tot activiteiten waar honderden mensen aan kunnen deelnemen. Door middel van het onderstaande overzicht kunt u vast een indruk krijgen van de mogelijkheden. Onze workshops zijn ingedeeld in de volgende categorieën: Games, Actief en Creatief.

Advies of Boeking?

teambuilding-workshops-bedrijven

Workshops voor Bedrijven

Onze workshops voor bedrijven zijn altijd humoristisch, dynamisch en interactief en bevorderen de onderlinge samenwerking. U kunt een keuze maken tussen meer of minder inhoudelijk. Soms is het immers ook genoeg om simpelweg even te ontspannen in een gezamenlijke activiteit. Voor meer inhoudelijke doeleinden hebben we verschillende business games die de deelnemers spelenderwijs meer inzicht geven in thema’s als communiceren, innoveren en veranderen. Op verzoek creëren we ook maatwerk workshops voor bedrijven die op een specifiek onderwerp ingaan, zoals bijvoorbeeld pesten op het werk.

Creativiteit voor Bedrijven

Wij geloven in de kracht van creativiteit als middel om de samenwerking te bevorderen. Daarom hebben wij behalve workshops met muziek, zang of dans, ook workshops met beeldende kunsten als tekenen, schilderen en fotografie. Voorbeelden hiervan zijn: In the Picture of Image Building. Alles uiteraard onder begeleiding van professionals die zeer ervaren zijn in het begeleiden van groepen. .