Strategie Spel

Het uitdagende strategie spel is gebaseerd op het gedachtegoed van David Goldrath van het bekende managementboek ‘Het Doel’. Om processen te verbeteren is het nodig om knelpunten in de samenwerking op te lossen. Ervaar hoe het is om echt af te stemmen op elkaars behoeften en onderdeel te zijn van een proces in flow.

Hoe gaat het Strategie Spel te werk?

In het strategie spel wordt gewerkt met simpele opdrachten, die vervolgens aangepast worden en onder tijdsdruk uitgevoerd moeten worden. Hierdoor is er geen tijd meer voor ‘politieke correctheid’ en laten de teamleden hun natuurlijk gedrag zien en wordt zichtbaar wanneer dit tot mindere resultaten leidt.

Wij hebben een breed aanbod aan teamspellen. Mocht u op zoek zijn naar een andere spelvorm of teambuilding workshop dan kunt u dit vinden onder teambuilding games en teambuilding workshops.

Strategie Team Spellen Teambuilding More Balls Than Most

  • Tot 100

  • Samenwerking

  • 45-60 min

  • In overleg

Strategie Spel Teambuilding More Balls Than Most

“Het Strategisch Communicatiespel is door alle deelnemers als een enorme boost ervaren. Het genereerde veel energie en interactie en zorgde voor praktische inzichten. Overall, was de aanpak van More Balls Than Most professioneel, kundig en enthousiasmerend en beveel ik ze absoluut aan voor een teambuilding event!”