Sneldichter – Rapper

Tijdens een congres of bijeenkomst vangt de dichter/rapper de woorden, ontstoft ze en geeft ze tijdens een performance opgepoetst weer terug aan de zaal. Meningen, uitspraken, sfeer en onderwerp komen terug in het gedicht dat als afsluiting of tussenact live gebracht wordt in een live geschreven dicht/rap performance.
Denk aan de wereld draait door, maar dan met More Balls: iets frisser met dezelfde impact, waarbij de emotie niet geschuwd wordt en met, waar nodig, een tekstuele relativering of een knipoog naar de zaal.

Onze dichter is inhoudelijk scherp, humoristisch en geeft soms een opbouwend kritisch spiegelbeeld vanuit zijn oog als maatschappelijk betrokken leek. Deze dicht/rap samenvatting is uitermate geschikt als u alle neuzen dezelfde kant op wilt krijgen en de puntjes op de i wilt zetten.

Persoonlijk gedicht als (afscheid)cadeau

De dichter/rapper schrijft een gedicht voor en over de persoon die afscheid neemt, een lustrum heeft of anderszins centraal staat. Met vooraf verkregen persoonlijke informatie schrijft hij een portretgedicht/rap, al dan niet tegen de achtergrond van bijvoorbeeld het bedrijf of een gebeurtenis of een plek. Het gedicht kan een podiumgedicht zijn dat voorgedragen wordt ter plekke, of een gedicht zijn dat wordt aangeboden op papier.

 

acts voor bedrijven sneldichter

  • Onbeperkt

  • vanaf 10 minuten

Atta de tolk