1,5 Meter Teambuilding

In onze 1,5 meter teambuilding wordt door middel van spelvormen gewerkt aan samenwerken, communiceren, netwerken, innoveren en veranderen. Nu de wereld weer langzaam stukje voor beetje opengaat, mogen we ook weer voorzichtig naar kantoor. Maar, herken je al je collega’s nog wel na die drie maanden thuiswerken? Deze 1,5 meter teambuilding spellen zijn geschikt om te doen met een veilige afstand tussen jou en je collega’s. Zo kunnen jullie samen werken aan teambuilding en even met zijn alle ontspannen.

Bekijk ons aanbod aan 1,5 meter teambuilding spellen in het onderstaande schema.  Elk spel is geschikt om op een veilige afstand met je collega’s te doen.

Advies of Boeking?

1,5 meter teambuilding

Langzaam komt Nederland weer op gang en we mogen steeds een beetje meer. Maar we moeten nog altijd rekening houden met het nieuwe normaal, de 1,5 meter. We mogen weer naar de kapper, de terrassen zijn weer open en we mogen ook eindelijk weer naar kantoor, eventjes weg van je thuiswerkplek. Nu je je collega’s eindelijk weer in het echt ziet is het tijd voor een teambuildingsactiviteit, op anderhalve meter afstand.

1,5 meter teambuilding

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met met ons aanbod aanpassen aan de huidige situatie. Zo hebben wij een ruim aanbod aan online teambuildingspellen ontwikkeld. En nu ook activiteiten voor 1,5 meter teambuilding. Al deze activiteiten kunnen op een veilige afstand worden gedaan. Door online teambuilding spellen te spelen met je collega’s verbeter je de samenwerking. Wat erg belangrijk is in deze rare dagen. Niet alleen verbeter je de samenwerking met een spel, ook verlicht je de sfeer op de werkvloer. Je kan de werkdruk er eventjes afhalen, weer even met zijn allen lachen. We hebben verschillende spellen die je met je organisatie op 1,5 meter kan doen. Veel van onze 1,5 meter teambuilding spellen kunnen gepersonaliseerd worden zodat ze perfect aansluiten bij uw organisatie. Mocht u nog vragen hebben over hoe dit in zijn werk gaat, voel je vrij om contact met ons op te nemen.