Teambuilding op Afstand

Langzaam maar zeker mogen we elkaar steeds meer gaan zien. Sommige bedrijven mogen weer werken op kantoor en er gaan hier en daar weer steeds meer dingen open. Zo kunnen we eindelijk weer naar de kapper. Maar hoe doe je met deze maatregelen aan teambuilding op afstand?

Hoe doe je aan teambuilding op afstand?

Je collega’s hoef je na al die tijden van thuiswerken nu niet meer te missen. Tijd voor een beetje teambuilding, maar wel veilig op 1,5 meter afstand natuurlijk. Hieronder zeven workshops en acts die geschikt zijn voor teambuilding op afstand.

RSI voorkomen door jongleren

Theater als spiegel

Tijdens de act Theater als Spiegel worden gedrag en cultuur (veranderingen) zichtbaar. Twee acteurs spelen de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf na, waarop het publiek mag reageren.

Magic Minded

Tijdens Magic Minded wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt door een illusionist. De thuiswerk situatie heeft voor veel mensen gezorgd dat er buiten de vertrouwde kaders gedacht moest gaan worden. Zonder elkaar live te zien toch zorgen dat de boel blijft draaien.  De boodschap van Magic Minded is dan ook Out of the box denken.

Jongleershow

Onze Jongleershow staat in het thema van de kunst van het Loslaten. Afgelopen maanden moesten oude werkwijze drastisch worden losgelaten. Een perfecte act voor teambuilding op afstand.

Jongleren

Bij de workshop jongleren mogen jullie zelf aan de slag. Samen, op afstand zorgen dat we 3 ballen in de lucht kunnen houden. Voor mensen die nog thuiswerken, we geven ook een online jongleer workshop over Zoom.

Rhythm & Connection

Deze muzikale workshop  zorgt voor verbinding met ritme en klank. Dat er afstand is tussen de deelnemers maakt hier niks uit.

Zang

Ook zang verbindt zonder hinder van de 1,5 meter afstand. Er zijn verschillende shows beschikbaar, kijk hier voor ons aanbod.

Lach workshop

Wat is een betere teambuilding op afstand dan de lach workshop? Lachen geeft energie, is aanstekelijk en brengt positiviteit. De lach workshop kan met 1,5 meter afstand of online via een beeldscherm!

Voor meer informatie over de verschillende workshops en acts of boekingen kan je contact met ons opnemen.