Online Jongleertraining

De online jongleertraining is hilarisch en dynamisch en werkt perfect als intermezzo of kick-off voor een langer programma, ook online! Tijdens de training wordt op een speelse manier ingegaan op veranderingsprocessen. De jongleertraining kan ook gecombineerd worden met een korte brainstorm- of feedbacksessie gericht op het thema van de bijeenkomst.

Voor internationale groepen hebben wij native Engelse trainers.

Als kind leer je vanzelf, tijdens het spelen. Je hoeft nog niets af te leren en wordt niet gehinderd door angst voor falen. Ook volwassenen leren makkelijker als ze (letterlijk) in beweging zijn. Via de vele parallellen die bestaan tussen leren en jongleren, nodigt onze trainer de deelnemers uit de ballen op te pakken en aan de slag te gaan.

Leren en ontspannen

Bijna iedereen heeft wel eens willen leren jongleren en iedereen kan het in principe ook leren, ook al denken veel mensen dat dat niet zo is. Via een beproefd leerplan wordt een parallel gelegd tussen leren, veranderen en loslaten. Het jongleren biedt zo een prachtige metafoor om, indien gewenst, ook bij andere thema’s aan te sluiten.

Wanneer een Jongleertraining?

Deze online jongleertraining is luchtig, dynamisch en hilarisch en werkt perfect als intermezzo met de inhoud als relevante insteek. Tevens is de training geschikt in de vorm van meerdere korte intermezzi voor een langer online programma. Een welkome afwisseling voor deelnemers die voornamelijk luisteren achter hun bureau. Zo komen ze eventjes in beweging, hebben afwisseling van het zitten in hun thuiskantoor. Het resultaat is alerte deelnemers die hebben gelachen en bewogen en die zich tegelijkertijd op een andere wijze met het thema van de bijeenkomst hebben beziggehouden.

Jongleersets?

Wil je ook leren jongleren met jouw bedrijf? Uiteraard kunnen wij zorgen dat al jouw medewerkers thuis een setje ontvangen. Meer informatie over onze jongleersets vind je hier.

online jongleertraining

  • 15-30 min

  • Max. 25

  • Verandering

online jongleertraining