Anti stress workshop ‘Multitasken bestaat niet’

Tijdens de beeldende anti stress workshop ‘Multitasken bestaat niet’ wordt de mythe van het multitasken ontmaskerd. Bovendien krijgen de aanwezigen meer inzicht in hoe stress ontstaat en hoe stress voorkomen kan worden.

Een enerverend en leerzame anti-stress workshop waarbij begrippen als multi-, switch- en mono-tasken de revue passeren. Zo is de training naast vermakelijk ook nog eens informatief.

Uiteraard hebben we naast deze anti stress workshop ook andere workshops voor bedrijven in ons portfolio.

Anti stress workshop

  • Tot 100

  • Vitaliteit

  • 45 - 120 min

  • In overleg

Anti Stress Workshop

Een medewerker die wordt gebeld terwijl zij bezig is met een uitgebreide rapport te corrigeren, heeft maar liefst 5 tot 10 minuten nodig om haar brein weer op volle toeren op het rapport te kunnen focussen. (Bron: Universiteit van Californie over mulitasken wat deze anti stress workshop gebruikt)

Anti stress workshop met als resultaat het besef dat multitasken niet bestaat.

Je kunt je voorstellen dat dit vaak voorkomt tijdens werktijd. Daarom is het handig dat iedereen in een organisatie beseft dat multitasken taboe is. Dat je elkaar beter even niet kunt storen. Deze anti stress workshop zorgt ervoor dat dit besef binnen jouw organisatie meer gaat leven.

Toch besef je vaak niet dat je aan het multitasken bent. Alleen al het besef dat je dit doet en dat je dit zou kunnen verminderen kan de stress op de werkvloer verminderen. Daarom laten we in deze training zien dat je inderdaad vaak multitaskt maar dat dit nooit ten goede komt van je werk-resultaat en je werkgeluk.