Dragons den pitch

Het Dragons den pitch-spel is een competitief spel. De dragons zijn een jury die de pitches gaan beoordelen. Dragons den pitch staat dan ook voor het pitchen (van een idee) in het hol van de draken.

In dit Dragons den pitch-spel leren teams van verschillende afdelingen of organisaties elkaar op een ludieke wijze beter kennen. De winnaar is degene die er het beste in is geslaagd om het idee (of het werk en de betekenis van andere teams) te promoten. Op verzoek kunnen we de ‘pitches’ op een bijzondere manier in beeld brengen waardoor de kennismaking met elkaars werk/idee beter blijft hangen.

dragons den pitch spel
  • Tot 500

  • Samenwerking

  • 30-90 min

  • In overleg

dragons den pitching

Je kunt het dragons den pitch spel in teams spelen of met individuen. Wij faciliteren een ludieke jury en/of presentator en faciliteren het spel.

De deelnemers kunnen serieuze pitches maken maar het mogen ook ludieke onmogelijke ideeën zijn of het pitchen van het werk van iemand alleen.

Kijk ook eens naar het netwerk spel -een andere spelvorm gericht op kennismaken- of onze andere teambuilding games zoals workshop presenteren met bravoure.