Escape Room op locatie

Escape rooms zijn hartstikke in! Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en je kan ze in allerlei smaakjes krijgen tegenwoordig. Niet zo gek ook, want het is een hele belevenis. Naast het vermakelijk aspect heeft ook een grote focus op samenwerking. Dat maakt het wat ons betreft het ideale bedrijfsuitje! Met een Escape Room op locatie ben je bovendien niet verbonden aan een plek waar je met het team heen moet.

Escape Room op locatie

Misschien geen nieuws meer, maar wij zijn dol op samenwerken! En nog doller zijn we op organisaties laten samenwerken doormiddel van teambuilding en bijbehorende spellen. Daarom bieden wij een zenuwslopende en competitieve Escape Room aan. Maar we zouden More Balls niet zijn als we niet onze touch eraan geven. Daarom hebben we het allemaal net iets makkelijker gemaakt, want wij bieden een Escape Room op locatie aan. Zoals de naam al suggereert is dit teambuilding spel niet gebonden aan een locatie. Ook is het spel volledig op maat te maken, dat houdt in dat het aangepast kan worden aan voor jouw organisatie relevant thema, opdrachten en uitdagingen.

Samenwerking is key

Tijdens dit spel is een goede samenwerking van belang. Want alleen op deze manier kan men steeds verder komen in het spel en het uiteindelijke doel bereiken. Hierdoor ontstaat spelenderwijs meer zicht op hoe het team communiceert, omgaat met druk en beslissingen neemt. En dat neem je mee van het bedrijfsuitje zo de werkvloer op!


We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden, maar wil je toch meer weten over de Escape Room op locatie?
Je kunt ons altijd vrijblijvend contacten. We bieden daarnaast ook nog verschillende online varianten aan.
Wil je meer weten over teambuilding en bijbehorende spellen, ook hier hebben we een ruim aanbod van!

  • Vanaf 50

  • Samenwerken

  • 50-70 min

  • In overleg

More Balls Than Most Teambuilding Games Escape Rooms op locatie