Escape Room op locatie

Escape rooms zijn hartstikke in! Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en je kan ze in allerlei smaakjes krijgen tegenwoordig. Niet zo gek ook, want het is een hele belevenis. Naast het vermakelijk aspect heeft ook een grote focus op samenwerking. Dat maakt het wat ons betreft het ideale bedrijfsuitje! Met een Escape Room op locatie ben je bovendien niet verbonden aan een plek waar je met het team heen moet.

Escape Room op locatie

Misschien geen nieuws meer, maar wij zijn dol op samenwerken! En nog doller zijn we op organisaties laten samenwerken doormiddel van teambuilding en bijbehorende spellen. Daarom bieden wij een zenuwslopende en competitieve Escape Room aan. Maar we zouden More Balls niet zijn als we niet onze touch eraan geven. Daarom hebben we het allemaal net iets makkelijker gemaakt, want wij bieden een Escape Room op locatie aan. Zoals de naam al suggereert is dit teambuilding spel niet gebonden aan een locatie. Ook is het spel volledig op maat te maken, dat houdt in dat het aangepast kan worden aan voor jouw organisatie relevant thema, opdrachten en uitdagingen.

Varianten van de Escape Room op locatie:

Tijdens dit spel is een goede samenwerking van belang. Want alleen op deze manier kan men steeds verder komen in het spel en het uiteindelijke doel bereiken. Hierdoor ontstaat spelenderwijs meer zicht op hoe het team communiceert, omgaat met druk en beslissingen neemt. En dat neem je mee van het bedrijfsuitje zo de werkvloer op! Er zijn verschillende varianten van de Escape Room op locatie:

  • De Escape Room op locatie waarbij je in groepjes een box moeten kraken en puzzels moeten oplossen, vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Hier zijn 3 varianten van: Original, Reconnect of The Toolbox.
  • Plug & Play
  • Escape Room op locatie – The Box
  • Escape Room remote
escape room op locatie

More Balls Than Most Teambuilding Games Escape Rooms op locatie

Plug & Play

Bij Plug & Play wordt er per team een box opgestuurd naar de locatie met een duidelijke handleiding, instructies en alle benodigde spelonderdelen. In de box zitten allerlei attributen, kaartjes en opdrachten. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Door met meerdere teams te spelen wordt er een extra competitie-element aan toegevoegd. Per team log je in op 1 laptop waardoor je toegang krijgt tot de website. Hier vul je alle antwoorden in, wordt de score bijgehouden en kunnen er hints worden gevraagd.

Escape Room – The Box

Deze Escape Room is een echte opgebouwde box waar 4-5 personen tegelijk in kunnen. De Escape Room box is overal neer te zetten en kan op locatie. De duur is ongeveer tussen de 15 en 30 minuten. Het is ideaal om te gebruiken als onderdeel bij de teambuilding, bedrijfsfeest of een beurs. Je kan ook meerdere boxen inzetten voor een nog spannender spel.

Escape Room remote

Elke deelnemer ontvangt thuis of op het kantoor een envelop met daarin allerlei attributen, kaartjes en opdrachten. Ook krijgt elk team een unieke inlogcode voor de website. Iedereen kan daarmee inloggen op de website. Op de website vult elke deelnemer het antwoord in. De thema’s van de opdrachten zijn allemaal verschillend. De tijdsduur van de activiteit is 75 minuten. Het team met de meeste punten wint! Hoe meer teams, hoe spannender de competitie! Deze Escape Room kan ook 100% digitaal, dan wordt alles per mail verstuurd.

We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden, maar je wilt toch meer advies over welke Escape Room op locatie bij jullie (event) zou passen? Je kunt ons altijd vrijblijvend contacten.
Wil je meer weten over teambuilding en bijbehorende spellen, ook hier hebben we een ruim aanbod van!