Gospel workshop: Pop goes gospel

The New Gospel Sensation

Naast het geven van optredens en concerten verzorgt The New Gospel Sensation al jaren een (zakelijke) workshop gospel zingen. Aan de hand van het thema ‘Pop goes gospel’ gaan medewerkers/collega’s, vrienden en/of familieleden met elkaar zingen onder begeleiding van de zangers van The New Gospel Sensation. Afsluitend kunnen de deelnemers aan de workshop luisteren én onderdeel zijn van een optreden/concert van The New Gospel Sensation.

Elementen zoals ‘samenwerken’, ‘naar elkaar luisteren’, ‘verschillen in dynamiek, kleur en klank maken naast de muziek ook het team én zorgen voor de beste kwaliteit’ komen hierin naar voren.

Maar bovenal is dit programma vooral heel veel fun en bij uitstek geschikt als invulling/onderdeel van teambuilding, bedrijfsevents en de kerst- eindejaarsviering op het werk!

feedback workshop

Over The New Gospel Sensation

Dit high impact black gospel groep hééft het: swingend, uitdagend, verrassend! Iedereen komt onmiddellijk in beweging bij de opzwepende klanken van grote gospelhits en in een funky gospeljasje gestoken popsongs. Oh happy day, Diamonds, Lovely day, Your love keeps lifting me higher and higher, September en veel meer fantastische songs maken van een workshop een echt feest. Succes gegarandeerd!

The New gospel Sensation onderscheidt zich van andere gospelkoren door hun dynamische en energieke presentatie van hun optredens. Uiteraard gaat deze workshop gospel zingen (eventueel in combinatie met een optreden in december deels in kerststijl.

feedback workshop
  • 2 uur

  • 20 - 200 personen

  • Samenwerking, luisteren naar elkaar en heel veel plezier!

feedback workshop

Het Pop goes gospel is een geweldige black gospelgroep die voor flink wat vuurwerk zorgt! Het hun energieke optredens brengen ze bekende hits op een swingende en verrassende manier. Niemand kan stil blijven staan en er zullen ook zeker mensen meezingen met deze leuke show. Dus doe gezellig mee met deze super leuke workshop gospel zingen!

Bekijk hier ook al onze muzikale workshops als je een nog een leuke act wil bekijken voor je team, collega’s of groep.