Jolly Mangos

De Jolly Mangos staan voor muzikaliteit, entertainment en avontuur. Al 10 jaar spelen ze met zijn tweeën samen en hebben een unieke eigen sound gecreëerd. Ze hebben muziekreizen gemaakt door oa Frankrijk, Italie en Colombia en de muziekstijlen van over de hele wereld zijn terug te horen in hun repertoire. Ze brengen met (elektrische) accordeon en gitaar tweestemmige nummers ten gehore. Voor de luisteraar klinkt het alsof er een volledige band staat en kan er een avond gevuld worden met dansbare muziek. Maar met zijn tweeën kunnen ze ook hele minimalistische nummers spelen, ideaal voor de achtergrond van een diner of borrel.

Corporate Act Jolly Mangos More Balls Than Most
  • Onbeperkt

  • Muziek

  • vanaf 2 uur

  • In overleg

Corporate Act Jolly Mangos More Balls Than Most

Hun muziek is een mix van eigen nummers en covers. Maar geen cover klinkt direct herkenbaar, omdat alles op een eigen manier gespeeld wordt. Het is dus onmogelijk om maar één genre te kiezen voor de Jolly Mangos, omdat het een mix is van Latin, Jazz, Funk, Pop, Gibsy, Chanson en wereld muziek. Kortom, de Jolly Mangos passen bij vrijwel elke gelegenheid en genieten ook zelf van de diversiteit in stijlen en events. Dit plezier weten ze bovendien goed over te brengen op hun publiek.

De Jolly Mangos kunnen zich flexibel aanpassen aan de specifieke omstandigheden van een evenement of locatie. Omdat ze met eigen sound system spelen is er niet veel tijd nodig om de techniek op te bouwen en een sound check te doen. Overigens is het ook mogelijk om de Jolly Mangos akoestisch te laten spelen in een intieme setting.