Netwerkspel

Het netwerkspel is een informele, leuke manier om in korte tijd met veel mensen contact te leggen.

Het netwerkspel is een dynamisch spel met wedstrijdelement waarbij  mensen gestimuleerd worden om te netwerken en informatie uit te wisselen. Het netwerkspel kan zowel ingezet worden binnen de eigen organisatie als bij evenementen waar de deelnemers elkaar niet eerder hebben ontmoet.

Wil je een gratis netwerkspel in je mailbox?

Vul je naam en email in
Je krijgt een paar keer per jaar tips van ons in je emailbox.
We delen je gegevens niet met derden.
Ik ga akkoord met de Terms & Conditions
netwerkspel
  • 50 tot 400

  • Netwerken

  • 30 min

  • In overleg

kennismaking spel

Nieuwe mensen leren kennen met het Netwerkspel

Herkent u dit? Bij een netwerkborrel of een klantendag hebben de gasten de neiging om bij mensen te gaan staan of zitten die ze al kennen. Dat is wel zo vertrouwd. Hoe krijg je het voor elkaar dat ze eens met iemand anders praten, nieuwe contacten aanknopen en het ijs breken? Het netwerkspel maakt netwerken makkelijker.

  • In een korte introductie wordt uitgelegd hoe het netwerkspel in zijn werk gaat.
  • Alle deelnemers krijgen een netwerkkaart met op maat gemaakte vragen en layout, en een vel met stickers in verschillende kleuren.
  • Iedereen gaat vervolgens op zoek naar zoveel mogelijk personen om mee te netwerken, op basis van de regels die vooraf zijn uitgelegd. Word de beste netwerker door zoveel mogelijk stickers te verzamelen!
  • De sfeer bij een netwerkspel is ongedwongen en luchtig
  • De vragen kunnen worden aangepast aan het thema van de bijeenkomst.

Het doel van het netwerkspel is om binnen vijfentwintig minuten met zoveel mogelijk mensen te netwerken. De beste netwerkers worden naar voren gehaald. Degene die het gelukt is om de kaart als eerste vol te krijgen wint het spel. Belangrijker is dat iedereen nieuwe mensen heeft gesproken, waardoor verder contact nu veel eenvoudiger is geworden.

Het netwerkspel is ook goed te combineren met de wolact.

“Onze organisatie groeit met een grote groep nieuwe collega’s. Om de nieuwe samenwerking een goede start te geven wilden wij mensen met elkaar in verbinding brengen, persoonlijk kennis laten maken, op individueel niveau. Joep Stassen bouwde deze activiteit op fantastische wijze op met een verrassende introductie op maat naar de wolact – collectief verbinden – en vervolgens het netwerkspel – persoonlijk contact-. Deze combinatie werkte inspirerend en enthousiasmerend, vooral ook door de soepele en professionele wijze waarop Joep dit aanpakte. Wat ons betreft een zeer geslaagd event om integratie tussen medewerkers op gang te brengen. “