Theatrale interventies door all round professionals

De Hartelijke Dames zorgen voor onconventioneel, informeel dagvoorzitterschap, zonder ooit het thema en de inhoud uit het oog te verliezen. Zij kondigen sprekers aan met een mini-driestemmig liedje op maat, houden interviews, voeren een korte sketch op maat uit en zingen een geweldige interactieve improvisatie-blues. Muzikale en authentieke begeleiding van de dag.

Veelzijdig en op maat

De mogelijkheden zijn onder meer:

  • een hartverwarmende interactieve “warming-up”
  • het aankondigen van sprekers met gevatte driestemmige limericks
  • interviews houden en een interactieve opening of afsluiting van de bijeenkomst verzorgen
  • een zangperformance samen met de zaal. De Hartelijke Dames schrijven graag een lied geheel op maat en zorgen er op hun eigen ontspannen manier voor dat de hele zaal gewoon meezingt. Dit lied kan het beste als “after lunch-dip energizer” of afsluiting van de dag worden ingezet, zodat het publiek energiek door kan naar het volgende onderdeel of de borrel.

Het publiek wordt constant betrokken bij wat er op het podium gebeurt en zodra er een te lange luistertijd is, zorgen De Hartelijke Dames voor korte ontsuffende en ludieke intermezzo’s om het publiek weer fris en aandachtig te maken. Graag laten zij de ontvangst en de muzikale intermezzo’s live begeleiden door hun vaste muzikanten uit Pazjanka orkestra.

De Hartelijke Dames hebben als achtergrond conservatorium zang, kleinkunstacademie, presentatie & communicatie en het verzorgen van verschillende trainingen, zowel inhoudelijk en op maat, als energizers.

Wanneer zijn de Hartelijke Dames geschikt?

Een allesomvattende, hartelijke en vooral ook muzikale omlijsting van het evenement, geheel naar wens in te vullen. Door het aanstekelijke enthousiasme van de Dames haken alle deelnemers snel in.

“Wij kijken terug op een dag, die mede door jullie inzet geslaagd genoemd mag worden. Veel positieve reacties waren er over de leiding door de Hartelijke Dames. Zij zorgden met hun aanwezigheid, energizers en prachtige lied aan het einde van de dag voor een passende omlijsting.”

Tineke Tjalma
Tineke Tjalmadirecteur Samenwerkingsverband Duin- en Bollenstreek

De Hartelijke Dames waren een groot succes op ons HGZOcongres voor docenten en opleiders in de zorg. De manier waarop ze contact maakten, de sfeer aanvoelden, ons vreselijk hebben laten lachen en zelfs hebben leren zingen; heel geslaagd!

Marjolein Roemaat
Marjolein Roemaat docent/adviseur bij de Vrije Universiteit/EXPOSZ

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351