Het onmogelijke mogelijk maken

Alles is mogelijk, dat wordt duidelijk in de levendige en humoristische Magic Minded van illusionist Jan Reinder. In een dynamische presentatie passeren de actuele thema’s die op het werk spelen de revue. Wie heeft er momenteel niet te maken met: keuzes maken, groeien & ontwikkelen en veranderingsprocessen? Terwijl hij spreekt over ‘van ideeën naar werkelijkheid’, ‘oude patronen loslaten’ en ‘open staan voor nieuwe uitdagingen’, creëert hij een onvergetelijke show vol magie. Het publiek wordt interactief betrokken bij de show. Je ziet zelf hoe je ‘out of the box’ kunt denken en vanuit een magische invalshoek oplossingen kunt vinden.

Een inspirerende presentatie met de wow-factor

Al meer dan 10 jaar weet Jan Reinder de werkende mens te inspireren en motiveren. Met zijn Magic Shows toert hij over de hele wereld. Zo stond hij onder andere in Las Vegas ‘Worlds Greatest Magic Show’, ‘The Magic Castle’ in Hollywood en trad hij op voor Prins Albert van Monaco. De wonderen van magie deelt hij vol passie aan iedereen die wat inspiratie kan gebruiken. Hebben jullie een duidelijke visie en willen jullie die op een creatieve manier overbrengen? Dan is MagicMinded de keyfactor voor een succesvolle dag.

Wanneer is de Magic Minded geschikt? 

Als inspirerend intermezzo, opening of afsluiting van jullie bijeenkomst. De presentatie is inspirerend en prikkelend. De toeschouwers zullen zich nog lang verbazen over de manier waarop Jan zijn publiek telkens weer weet te verbazen met zijn vingervlugge trucs en herkenbare verhaal.

Carolien Barkey Wolf - Bastiaanse

“Tijdens de Magic Minded act was de rode draad: het onmogelijke mogelijk maken. Dat was voor ons een mooie startgedachte bij een nieuw schooljaar, waarin ruim 900 leerlingen op ons team vertrouwen voor kennis, inzicht en begeleiding op weg naar hun gymnasiumdiploma.”

Carolien Barkey Wolf - Bastiaanseconrector Bedrijfsvoering bij Gemeentelijk Gymnasium Hilversum

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351