Muzikale interventie met Boomwhackers

Om samen doelen te bereiken is het belangrijk om elkaar op te zoeken en krachtig te zijn. Onze muzikant brengt de deelnemers in verbinding met elkaar en laat hen de handen ineen slaan door hen op energieke wijze met elkaar te laten samenwerken. Hij legt eerst de link met het thema van de bijeenkomst op zijn geheel eigen wijze (en via zijn spel/instrument) en nodigt de deelnemers uit mee te doen aan een ‘spel’.

Samenwerken door de kracht van muziek

Tijdens dit intermezzo wordt de groep verdeeld in (virtuele) groepen; je eigen kwaliteit bepaalt je eigen ritme. Dat moet je vast zien te houden, ondanks dat andere groepen andere ritmes spelen (denk aan het effect van een ‘canon’). Als je eigen ritme zo goed in je systeem zit, kunnen alle groepen elkaar juist ondersteunen en opzwepen tot een geweldig ritme. Je hebt geen last (meer) van elkaar, je maakt elkaars ‘werk’ juist beter! Motto van dit intermezzo: laat je eigen kwaliteiten zien, inspireer anderen en bundel de kwaliteiten (en kleuren)!

Wanneer is Rhythm & Connection geschikt?

Als intermezzo om mensen “uit het hoofd” te krijgen, als workshop voor grotere groepen en als manier om mensen de kracht van samenwerking en harmonie te laten ervaren.

Alma Feenstra

“Voor onze teamdag hebben wij de hulp van More Balls Than Most in geroepen. Met hun hulp hebben we onder andere gekozen voor de Rhythm & Connection sessie. Joshua, de begeleider, voelde uitstekend aan wat onze bedoeling was en hielp ons inzien hoe je samen tot een beter resultaat komt. We kunnen het iedereen aanraden.”

Alma Feenstradirecteur Marketing & Communicatie ROC ID College

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351