Vanuit huis en op kantoor

De hybride auto kennen we allemaal wel, maar inmiddels is het begrip hybride werken je waarschijnlijk ook niet geheel onbekend. Dit staat voor het flexibel kiezen van de locatie waar het werk plaatsvindt. Iets wat het afgelopen jaar van ons allemaal is gevraagd en inmiddels grotendeels het nieuwe normaal is geworden.

Hybride werken anno nu

Hybride werken kan veel kansen bieden, voor jou als werknemer, maar ook voor je medewerkers. Waar eerst her en der werd getest met thuiswerken, is dit door de coronacrisis in een mum van tijd realiteit geworden. Veel mensen ervaren hybride werken inmiddels als positief. Maar we missen wel onze collega’s, het praatje bij het koffiezetapparaat en de nauwe samenwerking.

hybride werken

Teambuilding hybride maken

Laten wij nou net die samenwerking heel belangrijk vinden. Plus dat we denken dat het, met de nodige creativiteit, ook op afstand kan. Online teambuilding dus. In onze online teambuilding spellen worden door middel van spelvormen gewerkt aan samenwerken, communiceren, netwerken, innoveren en veranderen. Vanaf je thuiswerkplek kan iedereen meedoen. Bijvoorbeeld: Phoenix Project, een hybride activiteit, waarbij deelnemers op locatie kunnen samenwerken met collega’s op andere kantoren of thuis.