Zo verbeter je het welzijn van je medewerkers

Blue Monday is inmiddels al achter de rug, de meest depressieve dag van het jaar. Echter is het nog een lange tijd voordat de lente er is. Dit is voor veel mensen een lange periode waarin het vroeg donker is en laat licht wordt. Extra belangrijk om het welzijn van je medewerkers in de gaten te houden. Door de pandemie zijn er helaas nog niet zo veel vrijmibo’s waar de medewerkers onderling contact met elkaar hebben.

Is het welzijn van medewerkers wel zo belangrijk?

Het welzijn van je medewerkers houdt in dat je kijkt naar hoe je medewerkers zich voelen. Er zijn in de afgelopen jaren aardig wat onderzoeken geweest over het verband van het welzijn van de medewerkers en hun werkprestaties. Uit een onderzoek van Hays bleek dat wanneer een bedrijf aandacht steekt in het welzijn van medewerkers, dat dit een positief effect heeft op de werkprestaties in het bedrijf.  Sinds de Corona tijd missen medewerkers onderling contact en hechten ze er veel waarde aan als bedrijven hier rekening mee houden. Medewerkers vinden het over het algemeen fijn om betrokken te zijn en op de hoogte te worden gehouden van wat er in het bedrijf gebeurt. Goede communicatie is dus belangrijk voor welzijn en dus ook werkprestaties.

Gezellige online bingo voor meer verbinding

Om toch de verbinding te houden met je medewerkers bieden wij de online bingo. Iedereen houdt stiekem wel van een potje bingo toch? En anders worden mensen zeker fan na het spelen van onze Bingo! Elke medewerker kan gewoon vanuit de huiskamer of werkkamer meedoen. De online bingo staat onder leiding van enthousiaste hosts, die toveren gegarandeerd weer een glimlach op het gezicht van de medewerkers. De bingo is online te volgen via een live stream. Er is een chat bij de live stream, maar medewerkers kunnen natuurlijk ook onderling met elkaar appen. Voor elk bedrijf wordt de bingo op maat gemaakt.

Medewerkers welzijn
Medewerkers welzijn

Met de bingo verbind je de medewerkers weer met elkaar en hebben ze een gezellige activiteit die zeker positiviteit meebrengt. Door dit soort activiteiten te doen zal ook de werkprestatie weer verhogen.

Heb je nu wel zin in de online bingo? Lees hier verder voor meer informatie of neem contact op met ons!