Muziek-quiz

Na een jaar thuiswerken, missen veel mensen de verbinding met elkaar. Wat verbindt er nu meer dan muziek?
Tijdens de online Muziek Quiz verzorgt onze pianist een vrolijke mix van verzoek nummertjes, meezingers en een online karaoke muziek bedrijfsquiz. Zo leuk was het online vanuit huis met je collega’s nog niet eerder!
Kom alvast in de stemming en klik op het filmpje: Ken jij de titels en artiesten van de songs? Ga lekker los op het refrein!

Een interactieve, swingende en vrolijke manier om het jaar thuiswerken een positieve lading te geven.

De opbouw van de Muziek Quiz

De opbouw van de muziek quiz wordt vaak per keer bepaald en afgestemd aan de wensen van de klant. Een mogelijke opbouw kan zijn:

  •  Opening met muziek op de piano
  • Meezingen met een par heerlijke meezingers (En dat kan veilig, want door de vertraging weet niemand wie er nu precies uit de toon zingt).
  • De Muziek Quiz in 3 a 4 rondes in break-out sessies
  • Daarna kunnen er nog een aantal verzoeknummers worden gespeeld
  • En wie er geen genoeg van kan krijgen, kan ook een online optreden geven met zijn/haar groepje op een heerlijk nummer (gespeeld en gezongen door onze pianist).
Online muziek quiz

Jij Band

Eén uur durende interactieve muziek-quiz!

De Duo-band de Jij Band speelt intro’s van bekende hits. Het publiek krijgt punten door titels en artiesten te raden en iedereen zingt de refreinen mee. Inventieve, hilarische publieksvragen tussendoor en een spectaculair einde zorgen voor een geweldige en uitbundige sfeer. Ideaal als break tijdens een diner of tijdens een borrel vooraf. Deze karaoke muziek bedrijfsquiz is geschikt voor iedereen, omdat muziek generaties, nationaliteiten, mannen en vrouwen en iedereen verbindt.

Verdere informatie over de quiz

  • De quiz duurt desgewenst een half uur tot een uur, geschikt voor groepen groter dan 20 personen.
  • De rol van de quizmaster: bewustwording en heerlijke ervaring! Hij geeft in hoog tempo leiding aan het spel. Daarnaast maakt hij als coach/veranderkundige af en toe zijstapjes om mensen uit te leggen waarom we sommige dingen eng vinden om te doen, wat onze comfortzone is en wat er kan gebeuren als we daaruit durven stappen.
  • Optioneel: Na de karaoke muziek bedrijfsquiz kunnen de zanger en zijn drummer nog een aantal nummers spelen van de lijst met keuze songs. Dit kan nog de hele avond duren en geeft iedereen de kans om zichzelf en hun vrienden/collega’s te verrassen.
muziek quiz
  • Duur: 60 minuten

  • Vanaf 8 personen

muziek quizen


De Jij Band is de Ideale sfeermaker voor elk feest.  Iedereen wordt aangestoken om mee te doen. Deze vrolijke 2 of 3-mansformatie geeft iedereen de kans om een keer zanger of zangeres te zijn  van een echte band. Erg leuk om te doen, en zeker ook leuk om naar te kijken. En de Jij Band muzikanten zorgen ervoor, dat de zangers goed uit de verf komen! Zo wordt iedereen aangestoken om mee te doen. En omdat De Jij Band ook kan schakelen van achtergrond, naar meezingen en dansen is deze band de ideale sfeermaker voor elk feest.

Het geheim van de Jij Band

Initiatiefnemer van de band, is cabaretier en muzikant en heeft het talent om mensen met ogenschijnlijk speels gemak in beweging te krijgen. Een congresorganisator zei eens: ‘Bij de Jij Band voelt “uit je comfortzone” comfortabel!’. Daarin schuilt ook de kracht van de Jij Band: mensen op een leuke manier elkaar laten zien, dat ze meer kunnen dan ze denken. Vrienden of collega’s, van wie je het nooit had gedacht, verbazen zo ook zichzelf als enthousiaste zangers en zangeressen. En dat werkt aanstekelijk.

De Jij Band is flexibel: op de achtergrond, meezingen en dansen…

U kunt met de Jij Band alle kanten op: als podiumact naast een externe DJ die elkaar afwisselen, als avondvullende band voor intiemere feesten of als side entertainment op hele grote feesten in een aparte, kleinere feestruimte.

Écht een bijzonder leuke, interactieve feest-act met fenomenale impact

Samen met een drummer/zanger levert een middag of avond Jij Band dus steevast een ongekende sfeer, waar iedereen boven zichzelf uitstijgt. Met een keuze uit 250 liedjes van ‘Land van Maas en Waal’ tot ‘Rolling in the Deep’ is er voor elke gast een ruime keuze!