Winter teambuilding: Escape the Blizzard

Ga met uw team op reis naar een andere tijd en plaats met winter teambuilding: Escape the Blizzard! Door praktische vaardigheden te gebruiken, raadsels over de wildernis op te lossen, themafoto’s te maken en deel te nemen aan actieve uitdagingen, kunnen jullie weer van de berg af komen. Alleen teams die samenwerken, kunnen overleven.

Het verhaal van Escape the Blizzard begint bij een bedrijfsuitje in een gezellige, warme berghut. Opeens wordt het uitstapje onderbroken door een inkomend stormalarm. Binnen enkele uren zal iedereen zijn ingesneeuwd en zonder stroom zitten!

Om te overleven, moeten de teams naar buiten. Onderweg krijgen ze een reeks winterwildernis survival challenges voorgeschoteld zoals:

  • Knopen leggen
  • Dierensporen identificeren
  • Eerste hulp
  • Bergbewustzijn
  • En veel meer

Deze challenges leiden de teams uiteindelijk naar de laatste uitdaging, waarbij ze het reddingsvliegtuig met behulp van signalen moeten helpen bij het landen, zodat het vliegtuig ze weer in veiligheid kan brengen.

Escape the Blizzard
Escape the Blizzard

Leerresultaten

Winter teambuilding: Escape the Blizzard helpt bij het bevorderen van de veerkracht van uw team. Het is speciaal ontworpen om teamleden te dwingen samen te werken. Elk individu heeft een deel van de vraag of oplossing in handen en alleen door samen te werken kan het team tot het juiste antwoord komen.

Het meeslepende thema en de onderhoudende uitdagingen zorgen voor leuke gesprekken en de mogelijkheid om verhalen uit het verleden te vertellen. Hierdoor krijgen teamleden de ruimte om elkaar op een ander niveau te leren kennen. Omdat de uitdagingen gericht zijn op real-life basisvaardigheden voor survival, zullen de spelers na het spel een grotere kennis hebben van hoe te overleven in de wildernis.

  • Aantal personen: 8 of meer

  • Duur: 1 - 1,5 uur