Maak reclame voor jezelf én het bedrijf op een creatieve manier

De deelnemers van de workshop Image Building ontwerpen een reclameposter… voor henzelf. Wat is de kern van hun dagelijkse werk? Waarom zijn zij zo verschrikkelijk goed? Wat zouden ze willen communiceren, hoe willen ze bekend staan.

Maak je eigen reclameposter

‘Stel, de stad hangt vol reclameposter, en die posters gaan over jullie: wat willen jullie zien?

De deelnemers verzinnen een complete reclamecampagne en vatten die samen in een reeks posters. Elk aspect van het bedrijf kan aan bod komen. De hele groep bespreekt hoe ze het gaan aanpakken en waar de accenten liggen. Per poster werken 4 à 5 personen samen. Met een ‘beeld’ en een ‘slagzin’ wordt de kern van hun dagelijkse werk gecommuniceerd. Aan het eind van de workshop bespreekt de groep het resultaat.

Wanneer is de workshop ImageBuilding geschikt? 

Als manier om de deelnemers actief na te laten denken over hun eigen sterke punten en/of de visie van het bedrijf waarvoor ze werken. Creativiteit als katalysator voor een inhoudelijke reflectie op de positie die ze als werknemer innemen binnen het team.

Cindy van IJzendoorn

Tijdens de workshop werkten gemixte groepen van 12 collega’s de VIP-begrippen (Vakbekwaam, Inlevingsvermogen en Procesgericht werken) uit in een drieluik. Wat wordt onze belofte aan de interne klant? Na een onderlinge kennismaking, bevlogen discussies en eerste schetsen resulteerde de workshop in zo’n 18 posters waarvan er een werd verkozen tot ‘beste belofte voor 2013’. De wijze waarop de kunstenaar en zijn collega-workshopleiders de creatieve sessie begeleidden is te omschrijven als creatief, enthousiast en met goed gevoel voor de doelgroep. De voorbereiding en samenwerking met MBTM waren prettig en professioneel. Het was een gezellige en vruchtbare middag, die door de aanwezige collega’s goed is gewaardeerd: “Het is leuk om met collega’s van de bank op een heel andere manier met VIP bezig te zijn. Nooit geweten dat er zoveel creativiteit in ons schuilt!”

Cindy van IJzendoornCommunicatie Adviseur bij Rabobank

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351