Ideeën, dromen en gedachten vormgeven in klei

Uit je hoofd en met je handen in de klei! Ideeën, dromen en gedachten direct vormgeven in klei, gewoon lekker met je handen werken.

Mobiel atelier

Tijdens een feestelijke bijeenkomst, zoals een personeelsfeest, diner of opening van een (bedrijfs-) pand kunnen de gasten bij het mobiele atelier een wens of mascotte voor het bedrijf maken van klei!

Van al deze beeldjes wordt live, op locatie & door een professioneel beeldend kunstenaar, een kunstwerk gemaakt. Met de verschillende beeldjes wordt een verhaal neergezet: het verhaal van de werknemers/klanten over het bedrijf. Het ontastbare wordt tastbaar gemaakt in de vorm van een kunstwerk.

Het mobiele atelier is voorzien van alle benodigdheden: van materialen & inspiratie op de kar tot een werkplek en de mogelijkheid om je handen te wassen na het kleien.

Het resultaat

Een écht kunstwerk gemaakt door de eigen medewerkers!  Het beeld vormt een tastbare herinnering aan de bijeenkomst. Het beeld zal in het atelier van de kunstenaar worden gedroogd, afgebakken en geglazuurd in een keramiek-oven. De kleur van het glazuur kan in overleg worden bepaald (bijvoorbeeld de kleuren van de organisatie). Het beeld wordt geleverd met een houten sokkel, zodat het een mooie plek kan krijgen binnen de organisatie.

Wanneer is InBeeld geschikt?

Tijdens een evenement waarbij je een grote groep gasten op een originele, laagdrempelige manier wil betrekken bij je organisatie.

Voor kleinere groepen is deze vorm er ook als workshop. Kijk bij TeamBeeld.

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen over of voor ons of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement of happening? Bel Roos of Liesbeth, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351