Ideeën voor een kerstfeest op je werk

Elk jaar is het weer een hele klus om met originele ideeën voor een kerstfeest op het werk te komen. De ene collega houdt niet van dit en de andere houdt niet van dat. Dit jaar wil je het echt goed gaan doen zodat het onvergetelijk wordt.

Wij geven je hierbij enkele ideeën voor een geslaagd kerstfeest op het werk, zodat je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Want we willen allemaal geen kerst-stress hebben en dat is ook helemaal nergens voor nodig.

Organiseer een leuk kerstfeest voor collega's

Idee voor een kerstfeest 1: Winter Wolact

kerstfeest werk ideeen winterwolact2In de wintermaanden hebben we een speciale wintereditie van de wolact, waarbij de spreker op komt als skileraar uitgedost in een ‘fout’ skipak. Tijdens zijn presentatie vertelt hij onder andere over de uitdagingen die hij tegenkomt tijdens zijn skilessen. Uiteraard zal het verhaal worden toegespitst op jullie bedrijf. De wol is bij deze wolact wit, waardoor een sneeuwdeken ontstaat.

Idee voor een kerstfeest 2: Kerst Sing-along

kerstfeest singalong ideeenTijdens de Kerst sing-along wordt op humoristische wijze een verhaal verteld over het afgelopen jaar binnen de organisatie, gelinkt aan het kerstverhaal. Het verhaal wordt ondersteund door een aantal kerstliederen die met het hele publiek gezongen worden. Uiteraard hoort hier ook een choreografie bij. Het geheel wordt aangekleed met diverse gadgets. Ook als je niet kan zingen of dansen, kan je gewoon mee doen!

Idee voor een kerstfeest 3: Quick Fire

ideeen kerstfeest werk teambuilding spellen

Speciaal voor kerst is het teambuilding spel Quick Fire in een kerst jasje gestoken. De opdrachten zijn kerst gerelateerd en het leukst om te doen in bijbehorende kerst outfit.

Wil je meer ideeën voor een kerstfeest op het werk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 020 68 53 351.