Dit jaar hebben we allemaal de hoop dat de feestdagen anders zullen zijn dan de afgelopen twee jaren. Eindelijk weer kerst op kantoor met gekke kersttruien. Of een mega fancy kerstdiner met een knalfeest als afsluiting. 

Maar wat als we toch weer de kerst online moeten doorbrengen met collega’s…? Moet dan de kerstman en het ingehuurde kerstkoortje weer worden geannuleerd?

Hoe kun je voorbereiden voor kerst op kantoor 2022?

Het is lastig om voorbereidingen te treffen voor een kerst op kantoor waarvan je niet weet of het live of online wordt gevierd. Wij adviseren om eerst een beetje de gevoeligheid van de werkcultuur te proeven.

Zijn er veel medewerkers die liever nog afstand houden als het druk wordt of heb je alleen maar huggers in de zaal. Het verschilt vaak van bedrijf tot bedrijf maar ook van medewerker tot medewerker. Het is daarom dus wel zaak om hier goed mee om te gaan.

Als je een mededeling eruit doet voor de kerstactiviteiten op het werk, zorg er dan voor dat je ook vermeldt dat alles volgens de RIVM richtlijnen zal worden bijgesteld indien nodig. Het is daarom zaak dat je de kerstactiviteiten eventueel tot hybride of online kan worden omgevormd.

Onze kerstactiviteiten voor op het werk in 2022

Wij hebben een aantal  speciale kerstactiviteiten voor op kantoor. Sommige hiervan kunnen zeker ook makkelijk hybride of online plaatsvinden.

Kerstactiviteit Scrooge muzikaal verhaal op maat

De Hartelijke Dames luisteren uw kerstfeest op met een kort gezongen kerstverhaal, geïnspireerd op het Scrooge kerstverhaal: verleden/heden/toekomst. Zij presenteren op uw kerstborrel een kort kerstverhaal en drie mooie kerstliedjes op maat.

De teksten zitten vol humor en worden op maat geschreven waardoor het herkenbaar en hilarisch tegelijk is. >> meer info

kerst activiteit werk op kantoor
kerst op kantoor kerstactiviteit werk

De grote kerstbingo

De klassieke bingo is zo oud als de mensheid, maar de kerst bingo Show geeft er een wel heel verrassende draai aan. De bingokaarten zijn op maat gemaakt voor uw kerst op kantoor en bevatten foto’s en afbeeldingen die voor uw publiek relevant zijn: logo’s, projecten, teamleden. Zo komt tijdens de foto bingo show de hele organisatie op speelse wijze aan bod. >> meer info

Quickfire Kerst-editie

Ook deze kerst op kantoor editie van Quickfire is een competitief teambuilding spel dat een beroep doet op alle talenten binnen het team. Ieder team start het spel met een tablet, een box met gereedschap en een hoeveelheid cash. Voer zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren met de beschikbare kennis, vaardigheden en middelen. De spanning stijgt naarmate de tijd verstrijkt. Met de laatste ludieke opdrachten wordt het een hevige en bijzonder strijd om elkaar te verslaan. >> meer info

Race around the World – Festive Edition

Op zoek naar een online teambuilding voor tijdens de feestdagen of een jaarafsluiting met je bedrijf of team? Met de feestelijke editie van Race around the World kan dat!

Dit multifunctionele spel is zowel live, online als hybride te spelen. In teams/break-out rooms speelt elk team met als doel om door de nacht te racen en speelgoed te bezorgen bij kinderen in zoveel mogelijk landen, voordat de zon op komt!

Elk team kiest een ‘Kerstman‘ en de anderen nemen de rol van de Elfen op zich. In elk continent krijgen de teams feestelijke thema-uitdagingen waarmee ze wortelen voor de rendieren kunnen verdienen die hun rondvliegen over de wereld. Krijg jij ook spontaan zin in de feestdagen? >> meer info over deze kerstactiviteit voor kerst op kantoor