outdoor escape room buiten

Outdoor escape room

Outdoor escape room (buiten)

In het najaar zijn er vaak nog genoeg mooie dagen om nog even het buiten gevoel van de zomer vast te houden. En aangezien de escape room altijd een enorme hit is voor teambuilding en het verbeteren van je communicatie, is de outdoor versie een veel gevraagde activiteit. Onze escape room die buiten gespeeld kan worden heet ‘Treasure hunt’. 

Escape room buiten waar je zelf wilt

De treasure hunt is zoals een escape room; samenwerken om bij het centrale eindpunt te komen. Elk team gaat op pad met een tablet vol met hints, opdrachten en informatie om bij de juiste locatie te komen. Het snelste team wint het spel. 

Net als bij een escape room voel je een zelfde soort spanning. Het is wellicht niet een tikkende klok, maar de competitieve factor die voelbaar is. Tijdens het spel wordt je namelijk op de hoogte gehouden met live updates over hoe het met alle teams gaat. 

outdoor escape room buiten

Outdoor escape room op maat gemaakt

De treasure hunt als outdoor escape room kan op maat worden gemaakt. Je kunt deze spelen in een stad of in een natuurgebied. Het spel wordt dan aangepast aan de omgeving. Ook wordt goed in de gaten gehouden dat er niet teveel mensen en teams samen op dezelfde plek verblijven. Dat kan ook een handig zijn in tijden van een naarstig griepvirus.

buiten spelen escape room

Bevordering van betere communicatie

Aangezien iedereen zijn eigen mening en ideeën mag uiten tijdens deze treasure hunt, bevordert het spel communicatie en discussie. Je ziet medewerkers net even in een ander perspectief omdat ze nieuwe uitdagingen aangaan. Ook werk je in de ‘Escape Room Buiten’ vaak met mensen in het team waar je normaal niet mee samenwerkt. Dit stimuleert vertrouwen en creativiteit. En wie weet ontstaan zo weer fantastische samenwerkingen. 

Meer informatie over de Treasure hunt, onze Outdoor escape room, vind je hier. Of neem direct contact op om te kijken of de treasure hunt past bij jouw bedrijf.