Originele ideeën kerstborrel werk

Het einde van het jaar is in zicht! En hoe leuk is het om dit laatste jaar van een decennia af te sluiten met een kerstborrel op het werk. Onze services zijn ook zeer geschikt als kerstborrel werk ideeën. In dit artikel delen we onze favoriete ideeën voor een kerstborrel!

kerstborrel werk
kerstborrel werk

Kerst Sing a Long

Tijdens de Kerst Sing a Long show is het kerstverhaal de rode draad. Het is een interactieve show waarbij de organisatie in het verhaal wordt opgenomen als hoofdrol. Het kerstverhaal wordt verteld door een cabaretier die ter ondersteuning van zangeressen en muzikanten het verhaal vertellen. Jullie als publiek helpen hieraan mee door de teksten van de liedjes mee te zingen die op groot scherm worden vertoond. De dresscode is daarom ook een foute kerstrui. Lijkt je dit een leuke activiteit voor een kerstborrel op het werk? Kijk dan hier voor meer informatie.

Winter Wolact

Ook de Wolact is zeer geschikt voor een kerstborrel werk idee. We hebben deze in een winters jasje gestoken. De spreker komt het podium op als ‘skileraar’ en draagt een skipak. Hij vertelt over z’n uitdagingen die hij tegenkomt tijdens het geven van skilessen. De act wordt uiteraard aangepast aan jullie bedrijf/organisatie zodat de act nóg leuker en interessanter wordt. De wol is tijdens de Winter Wolact niet gekleurd maar in wit zodat het lijkt alsof je met z’n alle een grote skipiste aan het maken bent. Heb je zin om samen met je collega’s de skipiste af te gaan? Klik dan hier voor meer informatie over de Wolact.  

kerstborrel werk

Quick fire

Speciaal voor de kerstdagen is dit leuke teambuilding spel ook in kerst editie te spelen. Alle onderdelen zijn kerst gerelateerd wat het extra leuk maakt en waardoor iedereen in de kerststemming komt. Mét bijbehorende foute kerstoutfits en daarom superleuk voor een productieve kerstborrel voor op je werk. Meer informatie over Quic Fire? Klik dan hier.