Winterdip voorkomen: de leukste workshops

De winter staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen en vooral medewerkers in een winterdip kunnen komen. More Balls gaat ervoor zorgen dat een winterdip voorkomen kan worden voor jou en je team! Hieronder delen we onze leukste, lachwekkende en meest actieve workshops.

Of je nou een gezellig personeelsfeest wilt organiseren of samen met je team een leuke dag wilt hebben, al deze workshops zijn daarvoor geschikt.

Onze winterdip voorkomen top 3

winterdip voorkomen met lachworkshop
winterdip voorkomen presenteren met pit
winterdip voorkomen
De lachworkshop om een winterdip te voorkomen

De lachworkshop is niet alleen hilarisch maar ook nog eens super gezellig! Je krijgt er een enorme boost van energie van en wist je dat je door veel te lachen calorieën verbrandt? Je hoeft dus niet meer naar de sportschool als je deze leuke workshop hebt gedaan!

De workshop presenteren met pit

Jezelf voorstellen en presenteren is moeilijker dan je denkt. In deze workshop leer je jezelf bewust te maken over hoe je jezelf presenteert aan anderen, hoe je je stem gebruikt en hoe je luistert en leer je welke houding je moet aannemen. Zodra je jezelf op een spetterende maniter leert voor te stellen voorkom je vanzelf uit je winterdip.

Bruggen bouwen naar de toekomst

Deze workshop is perfect voor een teambuilding activiteit. Het is een goed begin voor een kick-off van een evenement. De workshop laat op een actieve en herkenbare manier bepaalde knelpunten zichtbaar maken.

Andere tips winterdip voorkomen

Naast een van onze leuke workshops boeken is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de volgende dingen om een winterdip te voorkomen:

  • Ga naar buiten
  • Doe de gordijnen overdag open
  • Zet kamerplanten op kantoor voor een frisse uitstraling
  • Als je heel de dag achter de computer zit, ga eens een rondje lopen om je hoofd weer leeg te maken
  • Zorg dat je veel beweegt
  • Eet gezond om je winterdip voorkomen