leuke teambuilding activiteiten

Leuke teambuilding activiteiten met je collega’s

Een hechtere band met je collega’s, op een interactieve manier met elkaar samenwerken en werken aan goede onderlinge communicatie. Met leuke teambuilding activiteiten kan je dit allemaal bereiken; samen met je collega’s. In deze blog vind je een overzicht aan activiteiten voor een fun, maar ook een leerzame dag!

Teambuilding is relatiebuilding

Teambuilding is gericht op teamwork. En teamwork is de basis voor iedere organisatie. Met een hecht en positief team boek je namelijk meer successen. Daarnaast heeft teambuilding een positief effect op het plezier en enthousiasme op de werkplek. En dat is ook weer goed voor het boeken van successen! Wij bieden verschillende leuke teambuilding activiteiten aan waar een een goede balans zit tussen inhoud, interactie en plezier. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een leuke dag hebt met jouw collega’s, maar dat je ook iets leert waardoor het team effectiever aan de slag kan gaan.

leuke teambuilding activiteiten

Ruim aanbod leuke teambuilding activiteiten

Bij More Balls Than Most hebben we een ruim aanbod aan leuke teambuilding activiteiten. Of je nou op een actieve manier, creatieve manier of juist spelenderwijs met elkaar wil bonden. Er is altijd wel iets wat passend is bij jouw collega’s en organisatie. Wil je kennismaken met leuke teambuilding activiteiten? Dan kan je laagdrempelig starten door gratis activiteiten te doen. Hieronder vind je een overzicht.

  • Over de streep. Misschien ken je dit spel wel van tv, maar je kan dit zelf ook makkelijk met collega’s spelen. Tijdens het spel worden er verschillende vragen gesteld. Deze kun je op het internet vinden, of nog leuker: je bedenkt ze zelf! Is de vraag bij jou van toepassing? Dan stap je over de streep. Bij dit spel draait het allemaal om elkaar leren kennen, een informelere relatie met elkaar aan te gaan en bovenal plezier te hebben met elkaar.
  • Netwerkspel: Het netwerkspel is ideaal om op een informele en leuke manier met veel mensen contact te leggen. Perfect voor grote groepen, waarbij je met alle collega’s in contact wil komen. Op basis van een netwerkkaart met allerlei vragen word je gestimuleerd te gaan netwerken met elkaar.

Benieuwd naar al onze activiteiten? Bekijk hier het gehele aanbod!