gratis teambuilding activiteiten

Gratis teambuilding activiteiten

Ben jij op zoek naar leuke gratis teambuilding activiteiten die je kunt doen met je organisatie? Wij hebben de leukste gratis en betaalde activiteiten voor jou op een rijtje gezet. Bij de teambuilding activiteiten zit een goede balans tussen inhoud, interactie en plezier. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een leuke dag hebt met het team maar dat je ook iets leert waardoor het team effectiever aan de slag kan gaan.

Gratis teambuilding activiteiten

Het netwerkspel

Wil jij zorgen voor een hechtere band tussen de medewerkers van de organisatie? Dan is de eerste stap natuurlijk dat iedereen elkaar beter leert kennen. Het kan soms lastig zijn om op nieuwe mensen af te stappen in een bedrijf, maar het netwerkspel is een leuke, informele manier om in korte tijd met andere collega’s contact te leggen. Dit is een van de leukste gratis teambuilding activiteiten om te doen.

Je kunt het netwerkspel als teambuilding activiteit met het hele bedrijf tegelijk doen, tegen betaling. Maar wij hebben ook een gratis versie van het spel voor je gemaakt. Als je hier je gegevens invult krijg je de gratis teambuilding activiteit in je mailbox.

gratis teambuilding activiteiten

Over de streep

Wil je dat collega’s elkaar echt goed leren kennen? Dan is over de streep een goede gratis teambuilding activiteit om te doen. Je kent dit spel misschien al van televisie, alleen is dit de lichtere variant. Het draait hierbij om elkaar leren kennen, losser worden en natuurlijk veel plezier hebben. Tijdens het spel worden er vragen gesteld, en wanneer dit op je van toepassing is ga je ‘over de streep’.

Je kunt zelf vragen verzinnen maar op internet kun je veel leuke voorbeelden vinden die gaan over bijvoorbeeld leeftijd, sport, gedrag of interesses. Je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

Betaalde teambuilding activiteiten

Het Teambuilding Puzzel Spel

Naast gratis teambuilding activiteiten zijn er natuurlijk ook betaalde activiteiten die interessant zijn om te doen. Het Teambuilding Puzzel Spel bijvoorbeeld. Tijdens het puzzel spel ga je in teams vragen beantwoorden over de organisatie of breinbrekers oplossen. Hiermee win je puzzel stukken om uiteindelijk het spel te winnen. Samenwerking staat tijdens het spel centraal. En wil je een speciale puzzel op maat voor jouw organisatie? Dat is geen probleem.

gratis teambuilding activiteiten

Beat the box

Een ander activiteit is er eentje die ook niet in het rijtje gratis teambuilding activiteiten thuishoort. Maar ondanks dat is het een erg spannende activiteit om te doen met een organisatie. Beat the box is een spel dat gebaseerd is op het concept van een escape room, hierdoor staat snel samenwerken centraal. Tijdens het spel moet je onder tijdsdruk opdrachten uitvoeren om te kunnen winnen. Ben jij benieuwd naar dit leuke teambuilding spel? Kijk dan op onze website voor meer informatie.

Je hebt nu een paar mooie voorbeelden gezien van gratis teambuilding activiteiten en van de betaalde opties. Ben je benieuwd naar meer teambuilding spellen? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op.