Loftrompet voor de Docent

Begin april waren wij twee dagen uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de landelijke studiedagen van LOWAN – Ondersteuning onderwijs nieuwkomers.

Deze dag stond in het teken van de leerkracht en de nieuwkomers op scholen. Doel van de dag was inspiratie en kennis opdoen, waarbij alle leerkrachten met een blij gevoel naar huis zouden gaan.

Teachers Tribute Corporate Show Education

Muzikale maatwerkshow

Om de dag op verrassende wijze te starten, organiseerden wij de openingsact. Onze nieuwste show De Loftrompet voor de Docent is een muzikale maatwerkshow, speciaal geschreven voor het onderwijs. Centraal staat de waardering voor de beroepsgroep van de docent. De show is geestig, gevarieerd en herkenbaar, vol ontroerende verhalen, humoristische sketches, muziek en zang. Een ode aan de mensen die iedere dag een verschil maken in het leven van anderen.

Enthousiast publiek

Tijdens de eerste dag was het publiek maar liefst 750 man sterk. Geen probleem voor onze artiesten die door middel van een catchbox en een aanstekende inspiratieblues zorgden voor betrokkenheid en herkenning.  Aan het einde van show liepen alle leerkrachten “Kom erbij, kom erbij” zingend de zaal weer uit richting de koffie, met een warm gevoel, opgeladen en klaar voor de rest van de dag.

Ben jij werkzaam in het primair, voorgezet of hoger onderwijs en wil je meer weten over de Loftrompet voor de Docent? Neem contact met ons op!