Spelen als kennismaking

Spelen als kennismaking brengt ontspanning, energie en een gevoel van verbondenheid. Drie elementen die organisaties graag terug zouden willen zien bij hun medewerkers. Onze werkvormen zijn veelal gebaseerd op spelen, omdat mensen tijdens een spel laten zien wie ze echt zijn en uit hun kader stappen, zonder over hun grenzen geduwd te worden. Ben jij benieuwd naar leuke kennismakingsspellen als voorbeeld?

Spelen als kennismaking tijdens de wolact

De wolact van More Balls Than Most is een verrassend spel rondom netwerken. Het kan gebruikt worden als opening of afsluiting van een netwerk programma. Het publiek gaat tijdens het spel een speciaal netwerk op te bouwen. Binnen 10 minuten zijn alle deelnemers letterlijk met elkaar verbonden en gonst de zaal van energie. Dit is een goed voorbeeld van spelen als kennismaking omdat hierbij mensen laten zien wie ze zijn en elkaar op een ontspannen manier leren kennen. Het is een leuke teambuilding activiteit voor een bedrijfsuitje.

spelen als kennismaking

Netwerken tijdens een spel

Spelen als kennismaking kan op verschillende manieren en tijdens verschillende spellen. Een voorbeeld hiervan is het Netwerkspel. Dit is een dynamisch spel waarbij mensen gestimuleerd worden om te netwerken. Het spel heeft een wedstrijdelement waardoor je gedreven bent om informatie met elkaar uit te wisselen.

Spelen als kennismaking kan o.a. worden ingezet op evenementen waar de deelnemers elkaar nog niet (goed) kennen. Voor meer informatie over het Netwerkspel kun je een kijkje nemen op onze website.

spelen als kennismaking

Nieuwsbrief over spelen als kennismaking

Ben jij benieuwd naar meer informatie over spelen als kennismaking? Onze werkvormen zijn ontzettend leuk voor teambuilding activiteiten, netwerkborrels of andere bedrijfsactiviteiten. Bekijk snel de nieuwsbrief voor een filmpje waaruit blijkt wat een leuke kennismaking met mensen doet. Wil je meer leuke spellen als voorbeeld zien? Neem dan een kijkje op onze website en laat je verrassen! Of neem direct contact met ons op voor meer informatie en persoonlijke tips voor jouw bedrijf.