Corona proof teambuilding spellen

Thuiswerken in coronatijd; we zijn het inmiddels wel gewend. Er zitten voordelen aan, maar ook zeker nadelen. Het grootste nadeel is toch wel het weinige contact met collega’s. Gelukkig zijn er creatieve en veilige oplossingen waardoor iedereen elkaar weer kan zien. Wat dacht je van een teambuilding activiteit outdoor?! Teambuilding zorgt voor een hechte en positieve band tussen de collega’s en daarnaast behaal je door goed teamwork samen succes.

Door deze corona periode vinden veel werknemers het fijner en veiliger om teambuilding activiteiten buiten of online te doen. Met deze teambuilding activiteiten versterk je je team nog meer.

Teambuilding activiteit outdoor

  1. Online treasure hunt: is een online spel wat je ofwel in een team of individueel speelt. Het online spel kan op maat worden gemaakt met vragen en opdrachten over jouw bedrijf. Je kan ook kiezen voor een themagerichte treasure hunt, bijvoorbeeld gezondheid en beweging. In dat thema zijn de vragen en opdrachten gericht op gezonde voeding, houding en beweging.
  2. Online jongleer training: tijdens deze training wordt op een speelse manier ingegaan op veranderingsprocessen. De jongleertraining kan ook gecombineerd worden met een korte brainstorm- of feedbacksessie, gericht op het thema van de bijeenkomst.
  3. De Lachworkshop: kan ook buiten en zeer goed gecombineerd worden met een wandeling. Vooraf wordt er een route bepaald en zal er op diverse plekken worden gestopt om een speelse lachoefening te doen. Humor met een snufje natuur/historie. Stel je open voor het ongewone en de lach rolt vanzelf.
  4. Sport workout: Is perfect voor als je team zich uit balans voelt en weinig beweegt. Door de sport workout krijgt je team meer energie, zelfvertrouwen en ze worden fitter. En het belangrijkste is dat ze plezier hebben.

Vertrouwen in elkaar

Door deze outdoor (of online spellen) te doen krijgen jouw collega’s een diepere band en meer vertrouwen in elkaar. Je team leert elkaar op een andere manier kennen, een kant die je in het dagelijks kantoorleven niet zo snel ziet van elkaar. Zo kan je team ook beter met elkaar communiceren.

Meer weten over een teambuilding activiteit outdoor? Neem contact met ons op!

teambuilding activiteit outdoor