Teambuilding in coronatijd

Nu veel mensen thuiswerken door het corona virus en je collega’s vrijwel alleen nog maar door een beeldscherm heen ziet, kan het moeilijk zijn om te werken aan teambuilding in coronatijd. Toch blijft teambuilding met je collega’s heel erg belangrijk, ook in deze tijd van corona. In de afgelopen maand hebben wij bij More Balls Than Most online activiteiten, games en presentaties  ontwikkeld, zodat je toch samen met je collega’s wat anders kan doen dan enkel werken. Even samen ontspannen en lachen. Dat is immers goed voor de teambuilding.

teambuilding in coronatijd

Karaoke doen met je team

Karaoke is de perfecte manier op de spirits hoog te holuden en de samenhorigheid te voelen. Met de online Karaoke kun je met je collega’s weer even samen lachen. Onze zangcoach, tekstschrijver  schrijft een lied op maat voor jouw team of organisatie.

Na een korte warming up leert zij het team een lied op maat, geschreven op een bekende hit. Het nummer gaat gepaard met de nodige moves. Op deze manier ontstaat er een hilarisch en muzikaal geheel samen met jouw team en veilig op afstand. Perfect voor teambuilding tijdens deze corona periode.

Meer weten over dit aanbod? Lees hier verder over de online Karaoke.

Online Theater op maat – teambuilding in coronatijd

Tijdens online Theater op maat wordt de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf nagespeeld door twee acteurs. De acteurs staan nu alleen niet op een podium, maar voor de computer. De werknemers krijgen de kans om de acteurs te corrigeren, zodat de gespeelde scène zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid komt. Een mooie manier om het bewustzijn over gedrag of cultuur samen te delen. En een goede activiteit voor teambuilding tijdens corona.

Lees hier verder over online Theater op maat.

Online Rhythm & Connection

Een andere activiteit die gedaan kan worden om aan de online teambuilding te werken in tijden van corona, is online Rhythm & Connection. Rhythm & Connection zorgt voor een dynamische en positieve break tijdens je online meeting! Voor elke groep wordt er gekeken welke online ritmische intermezzo’s passend zijn. Zo is Rhythm & Connection voor elk bedrijf geschikt. De sessies worden op een lichte, dynamische en humorvolle wijze gegeven en zorgen voor verbinding en energie (ook op afstand).

Meer weten over online Rhythm & Connection kan door hier te klikken.

Wil je een van bovenstaande online activiteiten inzetten om met je collega’s te werken aan teambuilding online of heb je nog vragen over een van de workshops? Neem contact met ons op.