Online games met collega’s

Doen jullie al online games met collega’s? Inmiddels zijn de meeste mensen in Nederland al redelijk gewend aan het thuiswerken. Er worden online al aardig wat meetings gehouden, Zoom, Teams, Skype en FaceTime draaien deze dagen voluit. Ook in de dagen van online meetings en thuiswerken zijn samenwerking en communicatie belangrijk. Juist nog belangrijker dan dit al was. Online raken er vaak dingen ‘lost-in-translation’. Om dit te voorkomen en te werken aan de samenwerking, hebben wij een aantal online spellen die je samen met je team online kunt doen.

Online games met collega's

Online Treasure Hunt

Zo kun je met je hele team deelnemen aan de Online Treasure Hunt. Een online game wat je met collega’s kunt spelen. Bij dit spel krijg je vragen en opdrachten binnen via een bijbehorende app terwijl je met je collega’s aan het Zoomen bent. De meeste challenges doe je samen met meerdere collega’s. De vragen worden aangepast zodat deze bij het bedrijf passen. Wil je meer weten over de Online Treasure Hunt? Lees hier verder.

Thuisbingo

Een echte klassieker en altijd leuk, Bingo! Nu gewoon online vanachter je beeldscherm. Je kan je bingo volgen via ons YouTube kanaal, daar wordt deze live gehouden. De bingokaart maken wij speciaal voor jouw organisatie of club. Deze sluit dus helemaal aan op de groep die de bingo speelt. Je kunt even samen ontspannen en lol maken met de bingo. Meer weten of de ThuisBingo bestellen? Klik hier.

Online Cartooning

Al bekent met online Cartooning? Een cartoonist legt je online meeting vast in een visual. De tekenaar tekent live met de meeting mee en legt hierin alle belangrijke zaken vast die worden besproken. Een leuke manier om de inhoud van je sessie terug te zien. De online Cartoonist is geschikt voor allerlei soorten meetings. Meer informatie over de online Cartoonist vind je hier. 

Wil je een van bovenstaande online games inzetten tijdens een meeting met collega’s of heb je nog vragen? Neem contact met ons op.