Vitaliteit met je medewerkers in 2021

2021 is van start gegaan en we kunnen wel wat extra energie gebruiken, vind je niet? Wij in ieder geval wel! We hebben een paar activiteiten op een rij gezet om de vitaliteit op peil te houden in deze dagen waarin we thuis zitten, achter onze laptop en het buiten koud, nat en donker is. Met de volgende activiteiten zorg je voor meer vitaliteit met je medewerkers in 2021.

Vitaliteit met je medewerkers met One Minute Fit

We kunnen voorlopig niet meer naar de sportschool wat ontzettend vervelend is en daarbij komt ook nog eens de kou van buiten. Onze vitaliteit lijdt eronder. Vandaar de One Minute Fit! Een combinatie van Authentieke Pilates, Martial Arts, Yoga, Tabata, HIIT en andere fitness elementen. Met je hele team kan je een one minute work-out liggend, zittend en staan doen. Samen houden we onze vitaliteit op peil en komen we de sombere dagen door. Goed voor onszelf en elkaar zorgen is The Key!

Vitaliteit met je medewerkers in 2021

Lachworkshop

Dé vrolijkste energizer voor teams die thuis werken. De online lachworkshop. Een welkome break in het “thuiskantoor”. Na 15 minuten barst je weer van de energie en zit je vol zuurstof. Compleet opgeladen kun je door! Hoofd leeg, de focus weer scherp. Zo hou je op ludieke wijze de teamspirit hoog.

Vitaliteit met je medewerkers in 2021

Mind Boost

In de online Mind Boost neemt Jan Reinder je mee in een wereld waar alles mogelijk is. In zijn online Show gaat hij in op zaken als het onmogelijke mogelijk maken’, ‘je toekomst creëren’ en ‘oude patronen loslaten’. Hij creëert een onvergetelijke show vol magie. Dit is een webinar die niet saai is en je vol motivatie naar de wereld laat kijken. Meer vitaliteit met je medewerkers samen met de mind boost van Jan Reinder. Met wijze woorden en magie inspireert Jan Reinder je om te innoveren. En misschien staat hij aan het eind van zijn show wel bij jou voor de deur.

vitaliteit met je medewerkers in 2021.

Vitaliteit met je medewerkers in 2021

We hopen met deze online vitaliteit spellen en presentaties te zorgen dat 2021 er beter uit gaat zien dan 2020 en dat je meer vitaliteit met je medewerkers hebt in 2021.
Doe jij mee?