Bruggen Bouwen naar de Toekomst!

Na een korte inleiding en uitleg zullen we de groep opdelen in teams van 5 tot 8 personen. Elk team krijgt de opdracht een echte brug te bouwen! Het materiaal is KneX, technisch ‘speelgoed’ wat zeer geschikt is om ingewikkelde en mooie bouwwerken mee te construeren.

Samenwerking & creativiteit

Elk team moet een aantal regels en criteria handhaven bij het bouwen van hun brug. Het einddoel is om alle individuele bruggen aan elkaar te schakelen tot één grote brug! (de maten van alle bruggen moeten dus overeenstemmen om tot een goed resultaat te komen…) Alle teamvaardigheden en al dan niet aanwezigheid van leiderschap en creativiteit zijn bepalend voor het welslagen van de opdracht. Het doel is gehaald wanneer een door batterijen aangedreven K’nex-voertuig over de grote brug rijdt.

Wanneer is Bruggen bouwen geschikt?

Als teambuilding voor grote en kleine groepen, als er knelpunten zijn in de communicatie of als ontspannen “break-out” tijdens een heisessie. Omdat er na het behalen van het eindresultaat een reflectie is onder professionele begeleiding zal deze workshop veel informatie opleveren over de werkwijze van het team en individuele ontwikkelpunten boven water krijgen.

“Het bruggen bouwen was dé perfecte kick-off voor ons diverse en wereldwijd verspreide team.Voor het slagen van de brug bleek weer eens de essentie van het hebben van een ‘master plan’ (voordat je lukraak begint), dat het belangrijk is te praten, te luisteren en te leren van elkaar en dat onze teamspirit ons een heel eind brengt.”

Petra de Jong
Petra de JongUTZ Certified

DIRECT CONTACT

roos-liesbeth mbtm 1

Heb je vragen voor of over More Balls Than Most of ben je geïnteresseerd om ons in te zetten bij jouw evenement? Roos of Liesbeth denkt graag met je mee, samen komen we tot dé perfecte oplossing voor jou!
Bel ons nu: 020 – 6853351