Creatief spel om samenwerking te versterken

Het is ontzettend leuk om samenwerkingen binnen de organisatie te versterken door middel van een teambuilding activiteit. Met een creatief spel of een creatieve teambuilding workshop zorg je voor een bijzondere ervaring. Iedereen zal elkaar op een andere manier leren kennen. En dit zorgt voor een betere samenwerking in de toekomst. Benieuwd naar opties voor een creatief spel?

Graffiti workshop

Om de samenwerking te versterken is hebben we  een creatief spel: graffiti workshop op locatie. Deze is speciaal ontwikkeld voor het bedrijfsleven. De relevante thema’s binnen een organisatie worden tijdens de workshop aangehaald en het draait vooral om samenwerken en communiceren met elkaar. Tijdens de creatieve teambuilding workshop brengen de teams een boodschap over door het maken van graffiti kunstwerken. Dit is een super leuk creatief spel wat ervoor zorgt dat de samenwerking in de organisatie zich versterkt.

Creatief spel

Theater als spiegel – creatief spel

De interactieve maatwerk show ‘Theater als Spiegel‘ speelt op een humoristische manier de gang van zaken binnen een organisatie na. Deze show wordt speciaal voor de organisatie gemaakt zodat de dialogen aansluiten op de realiteit binnen de organisatie. De aanwezigen kunnen het einde van de show beïnvloeden door het gesprek aan te gaan over de samenwerking. Tijdens de show gaan de acteurs en medewerkers met elkaar in gesprek over de invloed van het eigen gedrag op een ander. Dit is een creatief spel wat op een leuke manier de samenwerking binnen een organisatie verbetert.

Creatief spel

Schilderworkshop op locatie

Wil je door middel van een creatief spel meer leren over ‘het verhaal’ van de organisatie? Of wil je juist een actueel thema uitwerken tot een sprekend schilderij? Dit kan allemaal tijdens de schilderworkshop.

  • Je leert collega’s tijdens dit creatieve spel kennen op een dieper niveau dan hiervoor.
  • De workshop draait om samenwerking.
  • Gebruik maken van kunst tijdens een creatief spel zorgt ervoor dat onderwerpen binnen een organisatie op een leuke manier aan bod komen
  • en je er samen over in gesprek gaat tijdens en na de workshop.

Creatief spel

Dit waren drie leuke voorbeelden van een creatief spel en creatieve workshops om de samenwerking binnen de organisatie te verbeteren. Onder het kopje ‘teambuilding creatief‘ op onze website kun je meer leuke creatieve opties vinden om aan teambuilding te doen. Bij vragen over andere creatieve spellen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.