Energizer online vergadering

Tijdens een online vergadering verliezen veel mensen hun concentratie, maar met een energizer tijdens de online vergadering verhoog je weer de energie en aandacht. Energizers zijn korte activiteiten tijdens een online vergadering. In deze blog lees je meer over 3 online energizers.

3 leuke energizers tijdens je online vergadering

 1. Zen moment met tekenen
  Vraag alle deelnemers om pen en papier te pakken. De challenge is om 2 minuten lang iets simpels te tekenen zonder dat je pen van het papier afgaat. Bijvoorbeeld een spiraal, een vormpje, roosje, huisje etc. Achteraf vraag je of iemand zijn tekening wilt laten zien. Wat je ook kunt doen is met onze online cartoonist jullie vergadering in beeld laten brengen of bijvoorbeeld het thema. Het bekijken van het proces kan dan werken als een goede energizer tijdens een online vergadering.

  Energizer online vergadering

 2. Fitness check
  Je kan ook korte fysieke oefeningen doen. Zodat iedereen even op staat en van zijn normale houding veranderd. Een voorbeeld van een fitness check is dat iedereen een beweging nadoet van de ander. Zorg ervoor dat je in ‘galerij weergave’ zit zodat iedereen elkaar kan zien. Laat 1 persoon een beweging uitvoeren en dan moet de persoon daarna de beweging herhalen en een nieuwe toevoegen en zo gaat dat door tot de laatste persoon. Je kunt dit ook door onze vitaliteit professional laten begeleiden met One Minute Fit.
 3.  Muziek energizer tijdens online vergadering
  Een muziek energizer brengt energie, plezier en soms bezinning. De melow of juist upbeat tunes brengen de medewerkers in andere sferen. Onze online violist of online rapper weten als geen ander om je medewerkers weer ‘aan’ te zetten. Je zult zien, ze zijn weer full energie voor de rest van de vergadering of werkdag.

 

online ernergizer vergeadering

Ben je geïnteresseerd in nog meer energizers tijdens je online vergadering naast deze

kunnen we je telefonisch ook heel goed een op maat gemaakte energizer voorstellen. Bel ons op het nummer: +31 (0)20 68 53 351