Online Violist

Tune yourself, Tune your World!

Ute is violiste, singer songwriter, componiste en tevens afgestudeerd in klinische psychologie, hypnotherapie en de energetische geneeskunst Jin Shin Jyutsu. Als performer en spreker fuseert zij de werelden van muziek en de menselijke geest om te inspireren, te verdiepen en te verbinden. Als violiste heeft zij opgetreden op club- en evenementenpodia over de hele wereld, van Luis Vuitton tot Sensation White. Zij heeft muziek gecomponeerd voor (inter)nationale film, TV, reclame en theaterproducties waaronder de Floriade, C&A Europe, Unicef, Terre des Hommes en 100 jaar Maarten Toonder met koninklijke première. Ook was zij te zien als performer en spreker op TEDx, en is zij docent en uitgever op de grootste wereldwijde meditatie app Insight Timer.

Zoek je een unieke manier om mensen te inspireren en te verbinden met muziek? Dan ben je bij Ute aan het juiste adres.

Violist2
  • Onbeperkt

  • Inspireren en Verbinden

Violist

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Elektronisch viool intermezzo tijdens een (online) bijeenkomst van 5-10 minuten ter inspiratie en empowerment om lichaam en geest te boosten, te motiveren en te inspireren.
  • Elektronisch viool intermezzo tijdens een (online) bijeenkomst van 5-10 minuten voor harmonie en verbinding om de harten te openen of een event met stijl te openen of af te sluiten.
  • Inspirerende reflectie met muziek van ca.10-20 minuten met een (online) presentatie over energie en verbinding omlijst met livemuziek.

Zie deze video van Ute Apfelstedt.

Het is ook mogelijk interactie te verwerken in de presentatie. Hiervoor zijn er drie mogelijke programma’s:

  1. Get Moving

Een dynamische manier om tijdens een bijeenkomst frisse energie te tanken. Je laat je lijf op natuurlijke manier in beweging komen op muziek, zodat je cellen met bloed en zuurstof worden verrijkt, je stemming stijgt en ook je hersenen en je creatieve vermogen een boost krijgen. Dit is mogelijk vanaf 5 tot 30 minuten op bijvoorbeeld 1 of meerdere momenten tijdens een bijeenkomst.

  1. Go Einstein

Dit is een creatieve en meditatieve zang en luisteroefening. Je wordt je gewaar van het fenomeen vibratie en onderzoekt Einsteins stelling ‘Alles is energie/vibratie’. Je neemt dit waar in je lichaam door naar de muziek te luisteren en door het zingen van klanken. Ook leer je je emotie en gesteldheid te verbinden, te transformeren met klank en je op een dieper niveau te verbinden met je netwerk, de wereld om je heen en de wereld op afstand. Duur: 10-20 minuten.

  1. Relax into Success

Succes wordt in verband gebracht met sneller en beter, met het behalen van gestelde doelen of het vinden van een oplossing in een bepaalde tijd. In deze ontspanningsoefening met muziek en geleide visualisatie kom je in aanraking met het diepste succes wat er is: het maximaliseren van je potentieel in dit moment. Sneller en beter dan dat kan niet.

Het maximale succes is onvermijdelijk als je je eigen succes en het succes van je team niet meer onnodig in de weg zit. Net zoals een wond het snelst heelt als je er niet steeds aan zit, rolt het succes langzaam maar zeker binnen als je je eigen en elkaars succes niet ondermijnt en in plaats daarvan de kracht van het moment maximaliseert. Laat obstakels oplossen als sneeuw onder de zon en neem een duik in de machtige zon van je bestaan.

De alfa en omega van succes in deze tijd staat of valt met de verbinding met de inherente diepe intelligentie van het leven. Je succes is hier. De oplossing is nu in ontwikkeling. Elke stap zal zonder twijfel tot het behalen van de door jou gestelde doelen gaan leiden als je je in deze krachtige verbinding verankert, samen met je collega’s.  Duur: 20-30 minuten