nieuwjaarsborrel werk ideeen

Nieuwjaarsborrel werk

Januari is coming; dat betekent een nieuw jaar en een frisse start. De nieuwjaarsborrel is naast alle wensen, appelbeignets en drankjes ook een moment waarop de plannen en doelen voor het komende jaar worden besproken. Dat kan met een saaie presentatie, inclusief beamer en een net iets te lang verhaal, maar zelf zijn we fan van een wat meer bijzondere invulling van de nieuwjaarsborrel op werk. Wij geven je nieuwjaarsborrel ideeën voor een interactieve en sprankelende start van 2022! 

Nieuwjaarsborrel werk

Of het nou online of offline gaat gebeuren; een nieuwjaarsborrel is belangrijk! Niet alleen maar voor de leuk, maar ook een moment waarop alle medewerkers bij elkaar kunnen komen en kunnen reflecteren. Elkaar op een persoonlijke manier kunnen leren kennen. Een samenkomst om iedereen te bedanken voor zijn of haar bijdrage binnen het bedrijf. Een paar momenten in het jaar even met z’n allen samen zijn kan het werkleven een stuk fijner en uiteindelijk productiever maken. Bovendien onthouden medewerkers de leuksten piekmomenten op het werk. Een goed moment om iets moois neer te zetten dus, zo aan het begin van een nieuw jaar!

Nieuwjaarsborrel ideeën

More Balls Than Most heeft voor jou dé leukste nieuwjaarsborrel ideeën, alles om het jaar te starten met een gezamenlijk doel en goede onderlinge samenwerking & communicatie. Er zijn verschillende teambuilding activiteiten om uit te kiezen, zodat er altijd eentje geschikt is voor jouw organisatie! Vaak zijn de spellen ook nog aan te passen aan specifieke wensen en doelen.

  • Rythm & Connection: muziek verbindt, dus wat is er beter dan het starten met een muzikaal intermezzo?! Dit spel gaat naast verbinding, in op thema’s als luisteren naar elkaar, goed met elkaar communiceren en een gezamenlijk ritme creëren.
  • Bruggen bouwen: een brug bouwen naar de toekomst. De perfecte activiteit voor een kick-off: of dat nou het nieuwe jaar is, een nieuw project of nieuw team! Knelpunten komen tijdens dit spel al snel aan het licht en levert waardevolle inzichten op.
  • Puzzel spel: deze breinbrekers vragen wat van het creatieve vermogen onderstreept des te meer het belang van samenwerken. Dit spel is volledig op maat te maken!

Gaat de nieuwjaarsborrel toch remote moeten plaatsvinden? Geen enkel probleem, we hebben ook een ruim aanbod aan online teambuilding activiteiten. Een online nieuwjaarsborrel is alsnog gezellig te maken met een online activiteit.

  • Online illusionist: Onze Online Illusionist zorgt voor de nodige energie tijdens jullie online bijeenkomst. De show laat de deelnemers ervaren wat de valkuilen zijn in ons bewustzijn, ook online. Iedereen zit op de eerste rij als het online is en het is super interactief.
  • Maze Race: De Maze Race is een spannende race tegen de klok. De bedoeling is dus om met je team zo snel mogelijk door allerlei doolhoven en labyrinths te komen. En dit alles in 30 minuten!

Bekijk de rest van ons aanbod aan online spellen hier.

nieuwjaarsborrel werk ideeen

Interesse in een bijzondere nieuwjaarsborrel op het werk? Neem voor nog meer nieuwjaarsborrel ideeën contact met ons op. We denken graag met je mee, zodat we gezamenlijk iets neer kunnen zetten, dat aansluit bij jouw organisatie en medewerkers.