Teambuilding grote groepen bruggen bouwen

Teambuilding voor grote groepen

Het vinden van een leuke teambuilding activiteit voor een grote groep is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Er zijn super veel leuke activiteiten voor grote groepen die je zowel binnen als buiten kunt doen. De keuze is ontzettend groot en daarom hebben we een aantal leuke opties voor teambuilding grote groepen voor je op een rij gezet.

  • Quick Fire – teambuilding grote groepen

Het teambuilding spel ‘Quick Fire’ is perfect om je collega’s beter te leren kennen. Het is een competitief spel dat ervoor zorgt dat alle talenten binnen een team aan bod komen. Als je op zoek bent naar teambuilding voor grote groepen is dit spel een super goede keuze, je kunt het namelijk met zoveel mensen spelen als je zelf wilt. Iedereen wordt in teams verdeelt en de opdracht is om zoveel mogelijk opdrachten te kunnen uitvoeren met de kennis, vaardigheden en middelen die in het team aan bod komen.

Door Quick Fire als teambuilding spel voor grote groepen te kiezen zorg je ervoor dat iedereen elkaar steeds beter leert kennen. Je ontdekt kwaliteiten en talenten van iemand waar je misschien nooit van op de hoogte was. Samenwerken staat bij dit spel centraal.

Teambuilding grote groepen

Bruggen bouwen als teambuildings activiteit

Tijdens de workshop bruggen bouwen naar de toekomst ga je op een actieve en herkenbare manier aan de samenwerking binnen de groep werken. Deze creatieve workshop is geschikt voor groepen tot 500 personen. Tijdens het bruggen bouwen kom je achter eventuele knelpunten in de samenwerken. Nadat je een reflectiesessie onder begeleiding van een professional hebt gehad levert deze workshop niet alleen een gezellige dag op maar ook waardevolle inzichten waarmee je verder kunt binnen het bedrijf. Niet alleen leuk, maar ook super handig dus!

Teambuilding grote groepen bruggen bouwen

Escape room op locatie – teambuilding grote groepen

De escape room is een zenuwslopende teambuilding activiteit die je met een onbeperkt aantal mensen kunt doen. Het spannende en competitieve spel kan worden aangepast aan een relevant thema zodat het perfect aansluit aan de wensen van de organisatie. Het spel is niet gebonden aan een locatie en kan dus over gespeeld worden. Teambuilding grote groepen wordt op deze manier erg makkelijk. Tijdens het spel staat samenwerking centraal, en je ziet tijdens het spel hoe het team met elkaar omgaat in verschillende situaties.

Teambuilding grote groepen escape room

Treasure Hunt – perfect voor teambuilding grote groepen

Een spel wat ontzettend goed is voor grote groepen is ‘Treasure Hunt‘. Tijdens dit actieve outdoor teambuilding spel ga je samen met je team opdrachten voltooien. Elk team krijgt een tablet met hints, opdrachten en informatie om op de goede locatie te komen. Het is een super spannend spel waar iedereen de competitie zal voelen.

Het spel kan op verschillende locaties gespeeld worden waaronder bijvoorbeeld in de stad of juist in een groot natuurgebied. Het spel wordt op maat gemaakt per locatie zodat er veel opties mogelijk zijn. Als je met een grote groep bent is treasure hunt perfect om te spelen. Dit spel kan namelijk met een onbeperkt aantal mensen gespeeld worden.

Dit waren een aantal super leuke opties voor teambuilding grote groepen. Heb je vragen over opties voor deze teambuilding grote groepen of ben je benieuwd naar meer spellen voor je organisatie? Kijk dan vooral eens naar ons portfolio op de website. Verder kun je natuurlijk met vragen of ideeën altijd contact opnemen.