Online Escape Room

Denk je dat je het maximale plezier uit videobellen hebt gehaald? Mooi niet! Bij de Online Escape Room bescherm je met je collega’s het vaccin. Je lost samen raadsels op, om zo de cijfercode voor de dichte deur te kraken.

Het is een welkome, vrolijke en (in)spannende onderbreking van al die videobelsessies. Door elkaar heen praten is niet handig, samenwerken en je brein aanzetten wel! Ideaal als online teambuildingsuitje, digitale bedrijfsborrel, afscheids- of welkomsfeest en als slotstuk van een congres.

Online Escape Room

  • Max. 100 personen

  • Samenwerking

  • 60 minuten

online escape room

Hoe werkt het?
De Online Escape Room is een virtuele escape room waarbij je met je teamgenoten in een videobelgesprek raadsels oplost om uit een mysterieuze kamer te breken. Na een korte introductie krijgt ieder team, van 6 tot 8 personen, een eigen spelbegeleider. Vervolgens heeft elk team 60 minuten om te ontsnappen.

De belevenis is beschikbaar voor elke videobel-app (o.a. Zoom, Teams, Skype, Jitsi, Google Meet), zolang het mogelijk is om een scherm te delen. Maximaal 100 spelers kunnen op hetzelfde moment het spel spelen.