Save Santa Online Game

Save Santa is een echte teambelevenis met een humoristisch en speels karakter! Ideaal als jullie organisatie snakt naar een leuke activiteit met collega’s, tijdens de feestdagen. In dit online kerstspel ga je met jouw team een hilarische zoektocht aan naar de Kerstman. Hopen dat het goed afloopt!

Online teambuilding

Het thuiswerken blijft voorlopig de norm en het ziet er naar uit dat we de eindejaarsfeestjes wederom op afstand moeten vieren. Wil je jouw jaar afsluiten met een combinatie van plezier, humor, samenwerking en dus ook gelijk een stukje teambuilding doen? Dan is Save Santa een uitkomst! Want in deze tijd is het extra belangrijk om er voor te zorgen dat de verbondenheid, plezier en samenwerking tussen collega’s optimaal blijft. En iedereen kan meedoen, gewoon vanuit de eigen woonkamer. Het enige wat je hoeft te doen is een foute kersttrui aan te trekken en een lekker drankje in te schenken.

Spelverloop Save Santa

Save Santa is een online kerstspel. Jullie als bedrijf of afdeling starten dan ook gezamenlijk in een Zoom/Google meet/MS Teams meeting. Onze hoofdmoderator heet jullie feestelijk welkom samen met de organisator of directeur van jullie organisatie. Na de opening, gaan de mensen in teams, van 3 tot 7 personen, naar de break-outrooms. Daar heeft elk team een eigen moderator (deze persoon komt gedurende de game niet in beeld, maar zorgt ervoor dat alles smooth verloopt en geeft waar nodig tips). Nadat de Kerstman gered wordt (of niet), kan de moderator nog een aantal positieve ‘learnings’ teruggeven met betrekking tot de teamdynamiek. Super handig, want dit kan je in het nieuwe jaar meenemen naar de werkvloer. Daarna komen we weer samen en wordt de winnaar bekend gemaakt. En er kan een prijs worden uitgereikt aan het mooist verklede team.

Is Save Santa wat voor jouw bedrijf? Of heb je nog vragen over dit online kerstspel? Neem contact op met ons!

  • 60-90 minuten

  • Competitie & Samenwerking