Spellen voor grote groepen binnen

Spellen voor grote groepen binnen

Teambuilding is een leuke manier om hechter te worden met collega’s binnen het bedrijf en het zorgt naast een goede sfeer binnen het team ook voor een betere samenwerking. Er zijn ontzettend veel manieren om teambuilding voor bedrijven te doen, ook voor grote groepen. Spellen voor grote groepen binnen, kan dat? Wij hebben bij MoreBalls een paar leuke opties voor jullie klaar staan.

Beat the Box – een van de leukste spellen voor grote groepen binnen

Als je op zoek bent naar spellen voor grote groepen die je binnen kunt spelen is Beat the Box absoluut een leuke optie. Dit is een teambuilding spel waarbij je efficiënt moet samenwerken en onder tijdsdruk puzzels en opdrachten moet uitvoeren in teams. Het spel is gebaseerd op het concept van een escape room. Het fijne aan dit spel is dat het op locatie gespeeld kan worden, op kantoor of op een externe locatie, alles is mogelijk. Dit spel is voor groepen tot 500 personen en kan een of twee uur duren.

Spellen voor grote groepen binnen

Question Mark – perfect spel voor grote groepen

Wanneer je op een grappige manier het teamgevoel wilt versterken is ‘Question Mark’ het perfecte spel voor jouw bedrijf. Tijdens deze quiz wordt de kennis over de organisatie getest en overgebracht op de deelnemers. De quiz is op maat gemaakt voor elke organisatie en is super interessant voor de deelnemers. De quiz duurt tussen de 20 en 40 minuten en de groepsgrootte is onbeperkt. Dit is een aanrader voor kleine groepen, maar ook voor al het personeel van een grote organisatie.

Spellen voor grote groepen

Theater als Spiegel – spel voor een onbeperkt aantal mensen

Wanneer je op een creatieve manier aan teambuilding gaat doen met de organisatie is ‘Theater als Spiegel‘ de perfecte optie. Dit is een interactieve maatwerk show waarbij de gang van zaken binnen een organisatie bespreekbaar wordt gemaakt. Doordat de deelnemers de afloop van de dialoog kunnen beïnvloeden komen gesprekken over samenwerking en gedrag op gang. Dit zorgt voor een open communicatie en een hechter team binnen de organisatie. Wat erg fijn is aan dit spel is dat het met een onbeperkt aantal mensen kan worden gedaan, alles is mogelijk en dit is een van de leukste spellen voor grote groepen binnen.

Spellen voor grote groepen binnen

Wil je meer informatie over teambuilding spellen voor grote groepen binnen? Kijk dan eens rond op onze website en dan kun je de perfecte teambuilding activiteit voor jouw bedrijf vinden. We hebben voor grote en kleine groepen, binnen en buiten allerlei leuke activiteiten klaar staan.