Word een creatieve brainstorm expert!

Wil jij je hersenen eens losmaken om te ontdekken hoe het met jouw creatief denkvermogen zit? Wil je jezelf meer uitdagen om buiten je gebruikelijke kaders te denken zodat je je flexibiliteit meer traint? En wil je ervaren wat een shake in je hoofd nog meer kan opleveren voor jou? Kom dan naar de workshop “Brainshake” met een creatieve brainstorm expert!

In deze creatieve brainstorm workshop gaan we je brein shaken om het creatief denkproces te (her)activeren. De kern van creativiteit is ‘durven spelen’. Spelen verbindt en roept plezier op. Met andere woorden, creativiteit brengt meer plezier in het werk doordat je op een speelse manier slimmere oplossingen kunt bedenken voor jouw organisatie. Hierdoor blijf jij en jouw organisatie innovatief, flexibel en wendbaar in een veranderende tijd.

Kortom, het helpt jou dus om flexibeler/wendbaarder te worden, je palet aan mogelijkheden uit te breiden en buiten je bekende paden te denken, zodat eventuele problemen wel oplosbaar zijn.  Van Ja Maar, naar Ja En!

Klinkt dit als een geschikte workshop voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer info over deze creatieve brainstorm expert workshop of bekijk hier onze andere workshops!

feedback workshop
  • 60 - 90 minuten

  • max. 25 personen

  • Creatieviteit & Probleemoplossend

feedback workshop